LUNCHDEJT <3


Idag tog jag med mig min man på en lunchdejt! Jag ville gå till ett ställe nära mitt jobb men gärna testa ett nytt ställe. Med hjälp av Comprado.se så hittade jag dagens lunch location:
KUNG CARLS BAKFICKA Norrlandsgatan 28, StureplanDär möttes vi av en supermysig resturang, bar och många platser att sätta sig på. Otroligt fräsch inredning samtidigt som det var mysigt, marmor i kombo av sammet.
Men mysigaste var väl...
...att det kändes som att man satt på en innegård som Mathias sa. Verkligen supermys!


Jag beställde in en fräsch sallad som var fylld med energier i form av bland annat zucchinin, fetaost, pinjenötter och massa ruccola.

Mums så fräscht!


Gubben var å nöjd med sin mat- "Happy Man, Happy Life " hehe...;)

Älskade Mathias!<3
En mätt och belåten tjej!

Comprado.se är en ny bokningssida som samlar och jämför tjänster på stan. Du kan till exempel boka bord eller en massage via deras sida. De gör det lätt att hitta rätt och jämför både pris, avstånd och betyg. De har faktiskt störst utbud i Sverige! Hur schysst?
Jag älskar konceptet, de här är verkligen något man saknat att kunna använda sig av.
Särskilt i en storstad som Stockholm där utbudet är enormt. Comprado.se underlättar det för en turist som jag, känner mig alltid som det i Stockholm... Haha, en riktg dalkulla är man! Men tack Comprado.se för att ni underlättar det hela!


I samarbete med Comprado.se

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub