LOPPIS W. JOSEFIN & VANYA


Idag gick jag och gänget förbi Södermannagatan 18 vid mig för att svänga förbi på loppis som Josefin och Vanya höll i- två influencer!
Supermysigt och kul om ni frågar mig! Jag gillar verkligen att fynada saker och ting då man vet att det faktikst är något bra för miljön också. Varför liksom inte återvinna istället för att bara kasta...?
På tal om att återvinna så använde jag mig av gamla gardiner när jag sydde min slutkollektion på gymnasiet- hur BRA? Ska ta och visa er bilder från slutvisningen imorgon då det var princip ett år sedan nu!

Deras lokal var hur mysig som helst!!Och här har ni de jag fynande:
1. NY sommarklänning från Rebecca Minkoff- den satt verkligen sååå fin!! Kommer funka perfekt till stranden så som till middagen i sommar! Så den kommer ni få se mer av snaaart!

2. En snygg och fräsch pälskrage i blått! ÄLSKAR färgen och vet att den kommer användad mycket, särskilt seen till hösten!

3. Hittade ett par superbra jeans? Har såå svårt att hitta byxor på grund av att jag är så liten, MEN idag fynadade jag ett bar perfekta från Wrangler! Så niceee!!


Jag & fina Josefin!!

Älskar denna lilla pälsboll.
xxx

Gillar

Kommentarer

Merelle Yakoub,
Åh tack!! De blev faktiskt härliga!! Kram
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub