LET'S TALK: V I N T A G E

Jag har så länge jag kan minnas alltid varit kreativ, på ett eller annat sätt, litet och som stort - och jag ÄLSKAR det!

Och ett roligt sätt att vara kreativ på vintage och second hand - man kan hitta allt och det kan börja genom att rota i mammas gamla garderob, vilket jag själv gjort så länge jag kan minnas. Där hittar man massor kan jag lova er!

Men självklart också fynda på loppis och butiker där du kan hitta massa guldkorn som endast behöver lite ny kärlek.

Finns det något bättre att matcha gammalt med nytt? Älskar det! <3

Ett stort + är ju självklart den positiva inverkan som pre loved produkter faktiskt har på vår planet!

Merelle's Vintage Tips
___________________
ML Second Hand - Kommendörsgatan 14, Stockholm
- Gick förbi denna butik för några veckor sen och hittade SÅ mycket fint! Bland annat så blev jag kär i en Max Mara kappa som var helt perfekt! Dem har kläder i bra skick för både kvinnor och män!

Arkivet - Norrtullsgatan 33 & Nybrogatan 44, Stockholm
- Jag sålde förut mycket av mina kläder via min instagram, men från och me denna höst så har jag börjat lämna in mina kläder hos Arkivet vilket jag kan rekommendera er alla att göra. Dem har två butiker här i Stockholm där vem som helst kan lämna in sina kläder och få betalt för dem sålda varorna. OCH dem har ALLTID SÅ mycket fint i butik med ett brett sortiment och alla olika typer av kläder, dels från kedjorna men även modehusen.

Affordable Luxury - Stureplan 4, Stockholm
- Ni som känner mig vet min kärlek till väskor! <3 Och vill ni unna er en lyxig vintage väska så rekommenderar jag er alla att besöka Affordable Luxury som säljer specifikt väskor och accessoarer från modehusen.

Moderna & Antika- Roslagsgatan 7, Stockholm
- Vill man hitta inredning så tipsar jag alla att gå förbi Moderna & Antika för där kan man bokstavligen hitta allt ifrån modern inredning till antika och unika varor.

Judits Second Hand - Hornsgatan 75, Södermalm
- Är det något som jag ÄLSKAR så är det väskor som jag nämnt! Där även vintage väskor är något jag prioriterar väldigt mycket då det finns en hel del unika men också populära pre loved väskor som man kan hitta för ett bättre pris och på Judits har jag faktiskt hittat bland annat en Louis Vuitton väska från 90-talet som jag fick betala mindre än halva priset för. Men Judits säljer inte bara väskor, utan dem har ett brett sortiment med märken från skandinavien och även en hel del från dem större modehusen i världen och dem har även en butik bredvid som endast säljer second hand för killar.

Myrorna - Fleminggatan 89, Kungsholmen

- Mitt favorit ställe när det kommer till second hand "kedjorna" just för att det är en större butik och man kan hitta bra kap.

Saras Basar - Sturegatan 24, Sundbyberg

- Perfekt ställe ifall ni är ute efter ALLT möjligt och redo att fynda för en billigare peng.

__________________________

& sist men inte minst:

Min kära grymma vän Moa har startat upp Where What Vintage som en instgram där hon tipsar om vart och vart man ska shoppa second hand - så följ det kontot för daglig inspiration när det kommer till vintage och second hand!

HÄR hittar ni Moa's instgram & HÄR hittar ni Where What Vintage's instagram

Hoppas ni kände att ni fick en kreativ inspiration och tips til vintage! <3

xxx,

Merelle

Gillar

Kommentarer

Hilma
Hilma,

Vilken härlig inspo man fick här 😃 Underbart ju! <3

nouw.com/hilma
merelleyakoub
merelleyakoub,

ÅH vad kul att höra- glad jag blir! <3

nouw.com/merelleyakoub
Toril
Toril,

Ååh älskar vintage! Blir så inspirerad av sånna här inlägg också! <3

nouw.com/toril
merelleyakoub
merelleyakoub,

Då är vi 2 - kul att du gillade inlägget! <3

nouw.com/merelleyakoub
Linnealiebig
Linnealiebig,
Åh, sån inspo 🤩😍
nouw.com/linnealiebig
merelleyakoub
merelleyakoub,

Blir SÅ glad- TACK <3

nouw.com/merelleyakoub

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub