LET'S TALK ABOUT WORK.

Let's talk about work! <3 Det jag älskar att prata om och diskurerar, oftast i alla fall är framtiden och karriär.
MEN detta gör mig även otoligt stressad och nästan rädd ibland. Man vet aldrig vad livet erbjuder dig runt hörnet, därmed är fokuset : på livet HÄR och NU det som spelar roll. Det är viktigt att påminna sig själv om.

-Men tillbaka till jobb och fokus på mitt jobb. Idag jobbar numera på Nordiska Kompaniet, och mer exakt på NK Women och ska göra det nu över sommaren. Sen? Det tar vi då. Men mitt mål är att få jobba på ett ställe där jag känner att jag få utvecklas och jobba för det jag brinner för vilket framför allt är att få vara kreativ och var social: mode och säjl! Det är det jag känner för just nu och alltid haft ett intresse för.
Men tror även att det man vinner mest på är att våga: våga ringa det dära samtalet, maila den dära personen, våga testa ett jobb och bara våga leva här och nu.
Men jag ser verkligen framemot att få jobba på NK, utvecklas och få nya erfarenheter som jag hoppas ska ta mig till fortsatt rätt riktning! Och vet ni vad det bästa är? Att jag trivs hur bra som helst på jobbet, mina kollegor är hur goa som helst!

Och till er: ta er till NK då det just nu är upp till 50% på många varumärken och hos mig hittar du bland annat:
Boss Orange, Lars Wallin, Lauren och MARELLA som är ett italenskt modehus rakt i min smak. <3


Som sagt så får jag många frågor gällande jobb och framtid:

Q:Hej! Undrar om du inte kan skriva lite om ditt jobb och framtidsplaner? Funderar du på att börja studera, isånnafall vad! Jag är ny läsare och gillar din blogg❤️❤️

A: Först och främst vill jag säga TACK och välkommen till min blogg! <3 Kul med nya och nyfikna läsare!
I detta inlägg har fokuset vart jobb, men även lite framtid. Men framtid kan man prata om hur mycket som helst så det får bli i ett annat inlägg. Men kortfattat så vill jag inom närmaste framtid ha ett jobb där jag kan utvecklas inom det jag brinner för. Och gällande stuider så har jag sökt lite grann: framför allt lite kurser inom modehistoria, pr och reklam och även lite formgivning. MEN kommer inte tacka ja till de. Inte nu i alla fall.
Kanske kan tänka mig gå på någon kvällskurs inom något intressant, MEN jag är en person som tror myket på vem du är och vad du har gjort. Framför allt inom den branchen som jag vill in i. Där är erfarenheter a och o. Så vill testa mig fram och skapa mig lite kött på bena innan fokuset blir på endast plugg.

Därmed: ni som tog studenten i år, take it easy. Lev och njut! Våga kasta er ut. Ni vet ni vad livet har att ge er om ni inte bara kör. Gö de hjärtat säger. Och våga! Vi är fortfarande unga. Det finns ingen press och stress. Uan lev bara här och nu.
-Haha liksom kolla på mitt liv idag och för ett år sedan, då jag var påväg för att flytta till Spanien..Och nu planerar jag och Mathias ett liv här i Stockholm ett bra tag. Detta år har vart riktiga kontraster.
Ifall ni vill så kanske jag kan prata om då och nu..?

Hoppas i alla fall att ni gillade inlägget och jag vill alltid inspierar och diskutera med er så våga ställa frågor så ska jag göra mitt bästa på att svara. Ni är guld! Peppkramar till er alla. x

Gillar

Kommentarer

Merelle Yakoub,
Men åh vad glad jag blir- det där gjorde min dag!! TACK kära duuu! <3 Kram
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub