LET'S DO THIS//2.0 IT GIRLS

Och där hoppade även jag på tåget på säsnong 2.0 av IT GRILS och jag är mer än taggad på att leverera till max för drömmen vore väl att få en plats hos Modette? Nu kör vi en ny resa, let's do this!
Hoppas att ni alla som följt mig på min tidigare resa är kvar och till er andra varmt välkomna! Här kommer en kort presentation om mig själv:
Namn: Mitt namn är Merelle Yakoub, men alla i min omgivning kallar mig för My då jag i förskolan kom på att mina intialer är My-. Därför är jag mest van att folk säger My men dock måste jag säga att Merelle är ett väldigt udda namn och det gillar jag. Ålder: 1997 den 3:de juni, då föddes lilla jag, det menas att jag just nu är 18 år men till sommaren fyller jag 19 år och tar därmed tar studenten. Stad: Jag kommer från Dalarnas huvudstad som man brukar säga, alltså från lilla Falun. Här har jag bott hela mitt liv men jag har rötter från syrien och jag är därmed syrian.
Yrke: Jag går sista sista året på Hagströmska Gymnasiet här i Falun inritkigt Mode och Design samt fotboll.
För mig var det en självklarhet att välja ett estetiskprogram på gymnasiet då att vara kreativ är något jag alltid älskat. Och att spela fotboll är något jag gjort i många år. Därför passade Hagströmska Gymnasiet perfekt för mig. Men två andra yrken som jag har och som bokstavlingen är yrken, det är att jag extrajobbar på ett cafè som heter Esperesso House och på en klädbutik som heter Vila.
Aktivitet: Jag skulle säga att jag är en person som alltid har någon boll i lufet, alltså alltid någon slags aktivitet på fritiden, då jag är en aktiv person som älskar att ha saker för mig hela tiden. Om det inte är skola eller jobb så fyller jag min fritid med träning. Och är det inget av de så har jag garanterat fyllt dagen med något annat, den ena dagen är inte likt den andra Dröm: Hela livet är en dröm som ska förvärklas, du ska leva dina drömmar. Därför försöker jag att leva upp till mina egna drömmar, mitt liv är min dröm, sakta men säkert så fylls livet av uppfyllda drömmar. Jag försöker nå mina drömmar inom allt, stora som så. Jag försöker leva mitt liv likt min dröm här och nu!

Gillar

Kommentarer

Linn,
Älskar din kofta/kavaj. Så himmla fin! Var har du köpt den? http://tengs.itgirls.se/
tengs.itgirls.se/
Merelle Yakoub,
Tack! Kan göra en q/a så håll koll på bloggen 😊 kram
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub