KICKSTART THE W E E K.

Träningstights HÄR
KICKSTART THE W E E K.

Ny vecka, Nya tag som man brukar säga: gillar det men ändå inte. Men idag kände jag verkligen att det veckan drog igång med en kickstart och kände att jag ville fylla dagen med ny energi. Fyllde fruktfatet med färsch frukt, ordnade ingefäreshot som jag fick i mig. Sen har jag tvättat undan- och det ger alltid energi efteråt!
MEN det bästa är att få starta veckan med att få ny energi genom ett träningspass. Därmed mötte jag upp Moa och vi gick till gymmet, efteråt var vi heeelt slut... 1.5h efter så promenderade vi till ett lokal cafè för att fylla på med enrgi, smoothies och jucie.

Dagens träningspass: - 15 min intervaller på springbandet: vila 30sek och köra hårt 30sek samtidigt som du ökar snabbheten -välj 2 benövningar som du kör 3x15 och däremllan kör du allt vad du kan på crosstrainer: som cirkelträning, där du blandar flås och styrka- effektivt och jobbigt samtidigt som du får in kondition och styrka i samma pass. -vi avslutade ben övningen genom att köra kissande hunden: böjda ben, utåt och även med rakt ben x3 -vi körde även ett magpass, när jag brukar träna mage så har jag alltid i regel: kö tills magmusklerna börjar "krampa" och "svida och våga trycka till liteee mer... det menas att du inte alltid behöver ha en maskin eller vikter utan det som funkar bäst är att använda din kropp och lyssna på din kropp, det behöver inte vara ett "strikt" schema utan kö på bara!! Detta var dagenspass... Helt SLUT men ändå så jäkla skönt! Vill ni se mer träning? Let me know!
XXX

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub