KENZO X H&M: YES OR NO?

HITTA HELA KOLLEKTIONEN HÄR Precis som alla ni modeälskare vet så har H&M varje säsong ett designsamarbete med en stor modedesigner som ordnar en kollektion som sedan säljs online och i en heldel H&M butiker världen över. Den 3 novemver alltså förra veckan släppets säsongens samarbete som är med ingen mindre än det franska modehuset: KENZO. Franska modehuset KENZO är känt för sina färgstarka mönster och har ett utmärkande drag med att blanda lyxmode med uraban streetwear.
Genrellt så brukar inte KENZO falla mig i smaken alla gånger, det kan nog bero på deras väldigt färgstarka, mönstrade och utsikade plagg- de har unika plagg men på ett sätt som inte alls passar in till min egna stil. Därför föll jag verkligen inte för säsongens designsamarbete med H&M. Är det något som jag måste välja som skulle vara mitt favorit plagg så är det den marinblåa polotröjan i kollaget. Men annars var inte KENZO x H&M något för mig. Men däremot så föll jag verkligen för förra årets samarbetespartner för H&M då det var ett annat frasnkt modehus: BALMAIN- jag älskar verkligen den kollektionen så HÄR kan ni kolla in förra årets. Vad säger ni då: YES or NO till KENZO x H&M?

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub