JAG SKA MEDVERKA I EN PODD...?Precis som rubriken lyder: JAG SKA MEDVERKA I EN PODD...?
Och inte vilken podd som helst utan ingen mindre än Mathilda & Andreas's podd, ni hittar deras podd HÄR. De driver just nu ett projket och ska släppa en poddserie som de döpt till: #VARFEMTEKVINNA. En poddserie där de fördjupat sig i sexuella trakiserier och där faktan grundar sig på att #VARFEMTEKVINNA har utsätts för sexuell våld mot sin vilja. Hur tragiskt är inte de...?
Då har Mathilda och Andrea valt att lyfta upp det här allvariga ämnet och genom en poddeserie interjuva kvinnor som utsätts för sexuellt våld. Och nu ska jag och några andra tjejer ställa upp och läsa andras historier i podden.
Jag är stolt över att jag valt att ställa upp på det här: det är ett otroligt viktigt ämne och något viktigt att prata om.
Det berör mig så otroligt mycket och kan ni förstå att det här sker, var femte kvinna- dagligen. Så obeskrlivgt hemskt.

Jag har haft kontakt med Mathilda och Andrea och tjejerna har mailt mig den texten och histroian som jag ska läsa. Och vet ni? Började gråta på engång, kan ni förstår att de är en sann historia. Så obehagligt.
Men jag har valt att våga medverka ändå, och det modigaste är ju tjejerna som vågat maila in sina historier och ännu mer modigt av de tjejer som valt att bli interjuvade i poddserien.

Men så ja: jag ska medverka i min första podd, nervös men ändå taggad och tjejerna är otroligt duktiga på att peppa. Så det kommer nog gå fint på måndag då vi alla ska ses på ett möte.
Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub