JACKETS FOR THE SEASON


Nu är det mer än lägligt att börja plocka fram jackorna för säsongen och framförallt de som värmer nu när kylan börja stiga sig på. Jag själv har ännu inte hittat en perfekt för mig för säsongen! Jag har ju några från tidigare år men hade velat köpa ett tillskott.

Vad är trenderna för jackorna under AW17?

Mönstrat: I år har alla typer av mönster verkigen taigt catwalken med STORM! Alltifrån djurmönstrat i leopard till den ledande trenden check och vi ser även en hel del prickigt. Personligen vill jag gärna att ett plagg i check flyttar in i min garderob och hade inte tackat nej till en kappa i leopard.
Päls: Oj, oj, oj- vad mycket päls det är just nu! Eller ja faux fur!! Jag ÄLSKAR det! Det är verkligen ett materialt som beronde passfrom och färg både kan se lyxigt ut med även väldigt tufft.
Jag gilar båda uttrycken av pälsen! Vi har just nu en tuff päls i orangr som är lite kortare med krage inne på Tiger: ball!!
Färg: Utan tvekan är säsongens IT färg rött!!! En favorit hos mig sen länge tillbaka.<3
Hur schysst vore det inte med en röd ullkappa i garderoben? Ångrar mig så mycket att jag inte slog till när jag hittade en som satt perfekt på lilla mig för några veckor sen... Få bli att hålla ett extra öga öppen för den färgen på kappa!
Klassiskt: Jag är ju en person som faller för det klassiska! Gärna mixen av det trendiga och det klassiska och tidslösa. Därmed är en cape alltid en favorit hos mig! Just nu varierar jag mellan två: en kortare päls och en klassik lik den i kollaget. Måste även tipsa om Cape Of Sweden som är ett relativt nytt märke på markanden som säljs bland annat på NK Woman. Mee likeee!

XXX

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub