HUR FÅR MAN DET ULTIMATA JULMYSET?
ÄNTLIGEN ÄR ÅRETS MYSIGASTE MÅNAD HÄR: JULMÅNADEN DECEMBER! <3
Nu är det dags att få den dära "julkänslan" på riktigt! Kanske inte alltid det lättaste... Men man ska alltid försöka göra det mysigt på sitt sätt! Och glöm inte bort: julen behöver inte alls vara någon stress, det är bara mys och kärlek som behövs. Ta hand om era nära och kära och njuuut! <3
Men hur får man det ulitmata julmyset?
♥ Ta en julfika då och då! Att hänga på mysiga fik som erbjuder sig julfika är altid otoligt mysigt eller bara ta en varm tomtelatte medan man strosar omkring- beök fik oftare och ha en riktigt mysig fikastund!

♥ Om du inte vill julfika ute så går det alltid att köpa hem julfika och mysa med vännerna!

♥ De klassiksa julfilmerna är ett måste och de ska börjas i tid- vi tittade faktikst på Ensam hemma 2 igår och myste.
♥ Något som verkligen är otroligt mysigt är att verkligen se till att göra det där lilla extra julmystet varje advent! En god frukost, häng på en julmarknad eller bjud över vännerna för julmys!

♥ Julbaka!! Det är otroligt kul men framför allt gott, och alltid kul att kunna bjuda på någo hembakat när nån kommer över!♥ Börja morgonen med att slå på jullistan!


♥ Se till att julpynta i TID!! Julgranen är redan uppe hos oss hehe...
♥ När ni köper julklappar- gö det till en rolig grej i stället för en stress! Gå ihop ett gäng vänner och gö det tillsammans! Och kom ihåg det personliga är oftast det finaste att få, så ingen press!

♥ En tradition som jag och M-crew har är att vi allitd har vår lilla egna jul där vi äter julgröt, bakar och byter julklappar! Och sen har vi det bara mys hela kvällen! Ett tips till er och ert gäng!

En jul film som min vän Moa klippte ihop för några år sedan, under vår lilla "Julafton"- hur mysig ser inte det ut? <3Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub