HOW TO GET A NEW FRESH START?

Hösten är ett perfekt sätt få en ny fräsch start på många sätt, framför allt i klädväg tycker jag så frågan är: HOW TO GET A NEW FRESH START?
♥♥ 1. Släng bort allt som är trasig eller med hål i! Ett plagg som är trasigt ser inte bra ut! Som tillexempel strumpbyxor med hål i, släng bort alla dom! Om du nu inte medvetet väljer att ha hål i dina kläder!
2. Behåll inte saker bara för att de har ett sentimentalt värde! De kommer ligga i garderoben och varje gång du ser plagget kommer du bli sur p�� dig själv bara för att du inte använder det! Sälj det istället eller ge bort till en kompis!
♠ ♠ ♠ 3. Saker som inte längre passar ska inte längre vara i din garderob. Är de för stora eller för små så ser det helt enkelt inte så bra ut på! Är du i en vikt uppgång eller nergång så lägg kläderna åt sidan så länge tills de väl passar!
4. Satsa på basplagg! Köp in sådant som du vet kommer hålla alla trender igenom. Blusar, kappor och och t-Shirts i bra material!
5. Vi alla har köpt ett dyrt plagg på en märkesrea, ett plagg vi aldrig skulle köpt till fullpris! De är plagg som du ska sälja! Jag själv blir bara stressad över att där ligger ett plagg du lagt massa pengar på men som inte används! sälj det så kanske du kan tjäna lite på det!

Gillar

Kommentarer

Elise,
Älskar nystarter och håller helt med om att en nystart i garderoben är perfekt på hösten! 😃
elisebags.se
ESS,
Bra tips <3
None
Merelle Yakoub,
Håller meed dig!! kram
merelleyakoub.itgirls.se
Merelle Yakoub,
sari,
Superbra tips!
rodeo.blogg.se
Merelle Yakoub,
Tack detsamma!! <3
merelleyakoub.itgirls.se
Merelle Yakoub,

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub