GRILS NIGHT OUT


- Girls night out stod på schemat i helgen!! <3
SÅÅÅ KUL!! Och vet ni vad det bästa av allt var? Min älskade Malin överraskade mig med att komma in i dörren lägenheten i Sthlm från ingenstans, sekunden efter att jag skrev vad fredags planerna var: HUUUR UNDERBART?? Då har alltså min grabb och Malin planerat i veckan att överraska mig med att hon kommer på besök hos oss, så sagt och gjort. Och jag blev helt chokad!!! Haha om n bara hade sett min min....
SÅ kul dock!! Kvällen blev helt plötsigt perfekt från ingenstans. <3
Gubben och hans vän skjutsade in oss till stan på mer specefikt Brillo för att möta upp resten av gänget. Haha och de blev minst sagt också överraskade när jag hade med mig Malin.
Vi åt i timmar, drack och pratade medan vi skrattade tills vi fick kramp i magen: från ingenstans var vi alla samlade. Och kvällen fortsatte med dans och fler drinkar in på små timmarna innan jag och min bästa vän åkte hem till mig för att äta pizza rester på mitt golv i köket.
Så fint ändå. <3
Och i helgen har jag bara njutit av att ha sällskap av min älskade bästa vän: ätit massa gott, shoppat, fixat i lägenheten, fotat och haft fina stunder.
Finaste överraskningen!! Och en B R A helg.

Nattipussar på er älsklingar. <3Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub