GODMORGON MÅNDAG & GODMORGON FRÅN...PYJAMAS SKJORTA från REDBIRD

GODMORGON PÅ ER!! <3 Hur mår ni och hur har er helg vart?
Jag önskade att jag kunde säga godmorgon från Stockholm med dessa bilder är från igår och idag vaknade vi upp i Dalarna. Helgen i Stockholm har vart helt underbar- vi åkte så vi kom fram på eftermiddagen då grabbarna hade morgonträning i lördags.Vi åkte direkt till hotellt som var väldigt fint och sen när vi kom fram till stan gick vi till LV och sen förbi Marc Jacbos, för där hade jag två måsten att köpa som jag visa er sen, stay tuned!! Efter det så mötte vi upp M's bästa tjejkompis för en fika som var ytterst trevlig- verkligen en härlig brud! M hade bokat bord till oss på en resturang som tydligen skulle ha godaste veggo sushin så vi fixade oss och satt och drack lite vin i baren innan vi fick vårt bord och mat- WOW så god maten var berättar mer om det sen. Efter det så blev det mer barhäng och mer vin innan uber plockade upp oss och åkte mot hotellet.
Och igår spenderade vi hela dagen med alla M's vänner och deras flickvänner först på Mall of Scandenavia och sedan åkte vi hem till ett par. En ytterst trevlig dag! Om vi inte nu ska prata om helgen som var helt fantastik-god mat, bra shopping och trevligt sällskap! Bästa helgen. <3 Tack!

NU: Måndag och back in business och först ut är ett telefonmöte. Alltid fullrulle, älskar det men det tar på en må jag säga.. Later!
Happy Monday! x

Gillar

Kommentarer

Marie Andersson,
Varför vill du inte berätta vad din pojkvän heter eller hur han ser ut? ha en fin dag!
None
Merelle Yakoub,
Det handlar om att det är väldigt nytt för mig och självklart då för er med 😊 Sen är det så att min pojkvän som heter Mathias faktiskt själv inte vill vara med så mycket här bloggen. 😊 Men med tiden blir det nog mer får hoppas 😉 Kram, o ha en bra dag!
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub