FRIDAY DAY/ FRIDAY NIGHTHur fort går inte veckorna? Helt otroligt- så nu är det fredag igeeeen! <3
Min absolut favorit dag i veckan!!
Imorse var jag så trött att det blev en sån där riktig snooze-morgon... Sen var det bara att hoppa upp när man faktiskt insåg att det är ju freedag- blev liksom glad på engång! Därmed även bra start på jobbet idag.
Sen är det ju en rolig kväll som väntas: nämlingen ett event med Ideal Of Sweden, ser fram emot det!
Sprang förbi gallerian på lunchen och köpte mig en body till ikväll, min outfit är inte 100% spikad ännu.
Men kameran följer givetvis med- så ni kommer få hänga med.
SÅ: generellt hur klär jag mig oftast till dag x kvällen?

Dags outfit: Jag gillar att klä mig elegant och fint till vardags. Modernt men ändå eget. Föredrar oftast byxor, fast jag älskar kjol välidgt mycket, byxor funkar oftast bäst. Sen har jag gärna en finare blus, skjorta eller någon enkelt top och satsar kanske istället på schysstare skor eller en fina väska. Försöker bryta av så att de ändå blir lite mer casual. Men till vardags så lär man även vara praktisk tycker jag: tillexempel en stor väska där allt får plats och så vidare.

Kvälls outift: Till kvällslooken kör jag gärna meeer uppklätt! Klackarna är alltid på!! Plockar gärna fram en blus och ett par finare kostymbyxor. Om det givetvis inte blir en klänning. MEN när det kommer till en look så gör detaljer otroligt mycket, det har jag nämnt flera gånger. Och när det handlar om party så kan man göra en enkel look hur festlig man vill. Med hjälp av smycken, frisyr, smink och en fin axelväska.

Hoppas ni fick lite inpo till helgensbravader eller till måndags looken nästa vecka.
PUSS, Merelle

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub