EVERY BODY SAY: FRIYAAY

-Inlägg i samarbete med boostified och Lernberger Stafsing HÄR-


Stickad NEW IN by Na-Kd HÄR


HELLO FRIYAY! <3
Hur mår ni idag? Jag mår bara braaaa! Det är en väldigt stressig period i mitt liv: det är mycket som händer, åt alla håll och kanter. MEN jag försöker påmina mig själv om att andas emellan åt.
Jag fick den här texten av min man igår då han hittade den på nätet och tänkte på mig, och WOW exakt så känner jag:
"Du är rastlös. Du klättrar på väggarna. Du saknar den kemiska kicken. Rädd för tomheten som håller på att infinna sig. Att behöva stå ut med dig själv, bara dig själv. Så du börjar leta i det yttre. Det måste hända något. Du måste ta en kaffe, ringa någon, nånting bara. Det är signalen om att du behöver varva ner. Sakta ner. Du har blivit beroende av en kemisk substans som får dig att känna dig igång, som du tror att du behöver för att leva. För att känna dig levande. Problemet är att du är på väg att falla. Falla för bundenheten av yttre ting som skall göda din känsla av mening och tillfredsställelse. Rastlösheten och jakten leder dig till ett lidande. Ett lidande som riskerar att leda dig till en stark känsla av tomhet, depression eller missbruk. Idag behöver du som människa stanna upp, mer än någonsin. Du behöver förstå vad det innebär att "rikta sin energi inått". Det betyder att du landar, att våga vara förbehållslöst, utan yttre stimuli. Inse att det verkligen är okej att inte göra någonting. Släpp framtiden, släpp historien. Släpp allt. Uppskatta det du har framför dig. Blunda. Acceptera livet. Ta emot livet. Njut av värmen, lugnet, musiken, vinden, maten eller tavlan. Vad det nu må vara. Var där fullt ut, där inget annat existera."

-Allt har en mening, kom ihåg det! <3

Jag gillar de! Och mitt hår har ett naturligt svall! Jag gillar det! Tack bästa mami för grymma bilder. <3 Och tack Lernberger Stafsing för bra produkter!

Helgensschema:
Fre: JOBB
Lör: JOBB
Sön: JOBB
Haha ja ni ser ju, bara massa jobb och då pratar vi 10h pass ungefär varje dag....
Vi har ju öppet till kl. 21.00 VARJE dag fram till jul: så kom och julshoppa!<3

Jag önskar er en fin helg och njut av sista riktiga helgen på 2017, för sen väntas jul och nyår!
KRAAAAAAAM,
ByMerelle

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub