EN U N D E R B A R MIDSOMMAR <3

En U N D E R B A R midsommar <3

Jag vet inte vart jag ska börja... Men gårdagen var MAGISK!
Vi tjejer, det vill säga Maja, Matilda Moa och Malin styrde midsommarfirande i Sundborn hos Maja. Tjejerna hade fixat fint dagen innan med jag tog mig till Dalarna.
Vi började dagen med att fixa det sista och knyta ihop kransar innan vi åkte in till byn för dans runt midsommarstången. Därefter började folk att ansluta och då väntades det grillad mat, långt bord i ladan där vi åt middag och snaps och dans runt middagsbordet. Sen var festen igång! Vi körde 5-kamp, oj som jag skrattade, åt jordgubbstårta, dansade i ladan, grillade korv där in på småtimmarna och avslutade kvällen med häng vid bryggan där ett gäng vågade sig på att bada i sjön. Vi hade SÅ kul, och kul att se att alla som kom hade kul!
Allt var så idylliskt igår, så som en midsommar ska vara. <3
- Och dessa älskade M’s, fan vad jag älskar hur allt är exakt likadant varje gång vi ses och att vi alltid har så jäkla kul. Känner mig helt blödig när jag skriver det här och känner mig så känslig, men jag älskar mina M’s SÅ! Längtar tills vi alla är samlade nästa gång. Åh!!!
Bästa midsommaren, bästa gänget & bästa M’s, jag känner mig så gla’ och tacksam över årets midsommar. Precis som en midsommardröm! <3

Hoppas ni har en underbar midsommar! <3

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub