EN NY TILL LV FAMILJEN


Förra veckan så spontan köpte jag ju en ny väska som jag nämnt- och inte vilken väska som helst utan en ny väska till min lilla Louis Vuittion familj.
IIIIH.. <3

Allt började med att vi strosade om kring på Hornsgatan på Södermalm för att sedan gå in och kika på en omtalad vintage butik vid namn JUDITS.
Och OJ så varmt överraskad jag blev! De hade verkligen ALLT: allt ifrån skor, smycken, kläder till väskor och allt ifrån urgamla chanelskor från 60-talet till nya fräscha FILLIPA K kostymer.
Verkligen en butik jag utan tvekan skulle kunna spendera flera timmar i- så mycket fint att ta in och se och känna på! <3


Efter att ha kollat runt en stund så gick kikade vid på hyllorna där de hade massvis med modeväskor: Chanel, YSL och Dior är bara för att nämna några få.
Och i mitten av den feta hyllan så glå mitt lilla guldkorn: en Louis Vuttion i sammar mönster som jag har på den som är hemma och det här var i en mer udda modell.
Så jag fastnade, och efter många om och men så gick jag ut med bredaste leendet och med min nya väska i påsen.

Verkligen en superfin och tidlös väska, jag ser mig själv använda den till vardag som till fest men även nu och sen i framtiden. En bra storlek på väskan om ni frågar mig- den perfekta vardagsväskan helt enkelt. <3
Älskar att den är vintage, det känns som att det ligger en histora bakom den hela då och sen blir det även att man mer vågar använda väskan ordentligt. Så jag är supernöjd!
Här är en ny väska till min Louis Vuttion familj. <3
Haha spontant kan vara bra, ibland...

-Vad tycker ni?

Önskar er en fin helg nu mina fina! KYSS


Gillar

Kommentarer

Matilda,
WOW så snygg den är!!
holmbergmatilda.blogg.se/
Merelle Yakoub,
Åh taaack! Nöjd med den!!! 😊
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub