EN ÅNGESTLADDAD LYCKA.

Idag är det precis en månad sen vi tog vårt pick pack och flyttade ner till Stockholm. Hur fort går inte tiden?
Och när jag kollar tillbaka på de veckor vi hunnit spendera här så är det en hel del vi hunnit med.
Så på något sätt känns det som att det gått superfort men ändå så har vi hunnit skapa massvis med nya minnen.
Men så är det ofta kan jag tycka, tiden går hur frort som helst men när man väl kollar tillbaka så inser man faktiskt att man hinner med en hel del.
Men tillbaka till flytten hit då- hur känns det? Det känns superbra! Verkligen. Vi stortrivs och allt flyter på bra. Jag älskar Stockholm som stad. Och jag känner att vi har hamnat rätt. Jag trivs som fisken i vattnet helt enkelt.
Sen är jag superglad att jag får bo här tillsammans med min favorit person. Det är en tygghet.

Men sen måste ja vara ärlig och berätta att jag inte mått bra senasten tiden. Eller jo, jag mår bra väl överlag. Men ändå så hamnar jag där i botten vissa stunder. Och allt blir bara grått. Och då tar ångesten över.
Det är kanske inget ni läsare märkt av. Men ni måste komma ihåg att det ni ser i bloggen är inte hela mitt liv.
Det är bara en liten, liten del. Och en bild är en bild. En rolig stund är en rolig stund. Men det är inte ALLT.
MEN jag vill att ni ska få va en del av mitt "jag" på riktigt, vill att min blogg ska vara personlig på alla sätt.
Och därmed säger jag att jag senaste tiden inte alls mått bra. Stundvis. Och det värsta av allt att jag inte vet varför. Det är en ångest. Men utan att det finns en riktig grund till det. Och jag vet att jag inte är ensam. Och det är inte ni som upplevet ångest heller. Det är vanligt. Men jag kommer alltid att hata ordet ångest. Och därför försöker att jag få bort det från mig själv dagligen. Och det känns skönt att bara berätta de. Jag lider inte av det hela tiden, utan det är stundvis och vet att många kämpar med det dagligen på en helt annan nivå. Men all ångest är otäck. Och ingen ska få uppleva det. Men man får i stunden inte glömma bort att man faktikst aldirg är ensam. Aldrig är man ensam. Men måste säga att jag är lycklig och tacksam över vad livet ger mig, min familj, mina vänner och min Mathias. Sen även Stockholm, det är ju verkligen en favorit stad hos mig och inspireras av den dagligen. Kan ibland nypa mig själv för att inse hur glad jag är för att äntligen få bo här. Jag är tacksam. Men innerst inne gömmer det sig gråa moln, men det är okej att inte alltid vara på topp. Man måste våga låta sig själv må dåligt, för att också kunna må bäst. För visst är det så? Bakom molnen gömmer sig solen, alltid.. <3

Gillar

Kommentarer

Emelie Johansson,
Finaste bästa lill sis <3 <3 <3
None
Merelle Yakoub,
Bäsra <3<3 KRAAAM
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub