DU ÄR HUVUDKARAKTÄREN I DIN BOK.

Något jag ofta tänker på är: DU ÄR HUDVUDKARAKTRÄEN I DIN BOK. Idag vaknade jag upp med en ny och fräsch energi i hela kroppen, delvis för att jag få vakna bredvid killen i mitt liv, solen skiner och det är fredag! MEN även för att jag har så mycket bra energi i kroppen efter gårdagens möte.
Igår efter jobbet mötte jag upp en tjej som jag aldrig träffat tidgare och lärt känna via en tjejgrupp på facebook, där jag skrev ställde ut en fråga om framtiden och karriär, och då skrev den här tjejen till mig och berättade hennes historia. Det här är en tjej som jag verkligen blev så otroligt inspirerad av, och blev ännu mer insipirerade efter att ha suttit och pratat med henne i över 3h igår över en kaffe. Det är en tjej som verkligen valt att följa det hon vill i nuet: och alltid vågat tro på sig själv. Jag ska inte gå in på djupet om hennes historia, men hon är en kvinna som börjat från noll och utan studier och endast på erfarenheter skapat en kärriär inom det hon aldrig trodde var sitt område: mode!! Idag har hon jobbat med otroligt många stora modeföretag, ordnat modeveckor, hängt på modeveckor: om man säger såhär, alltifrån modeveckor i L.A,New York till att fotat plåtningar på Ralph Lauren och fått chansen att intervjua Tom Ford och hänga på Spanska Vogue. Otroligt inspirerande för mig som är en kvinna som vet att jag på ett eller anant sätt vill jobba inom modevärlden. Och det bästa av allt är att hon tar sin tid att träffa just mig...? Hon skulle kunna var den som viftar med näsan uppe i vädret, kollar ner på andra och förändras till något sämre bara för att hon har en otrolig karriär. MEN nej, istället har hon fötterna kvar på jorden.
Med detta sagt och efter gårdagen så känner jag verkligen mer och mer att: DU är huvudkarktären i DIN bok. Gö det DU vill. Plugga eller inte när det kommer till karriär: DU VÄLJER! Självklart beror det på vilket mål och vad ditt drömjobb är. Vissa saker KRÄVER studier. MEN annars gö det DU vill. Det är så viktigt att göra sin grej, och till alla som försöker dra ner dig eller som säger forsätt dröm. Lägg de åt sidan och istället bevisa att det omöjliga många gånger är möjligt. Tro på din bok. För då kommer andra att bli intresserade av din bok. Keep your heels, head and standards high and kill them with a smile! MEN glöm aldrig vart du kommer ifrån och vem du är, man vinner alltid med ett leende och med fötterna på jorden. Det tror jag starkt på. Håller ni inte med mig?
-Sen ja, det är helt okej att inte vet exkat vad man vill. Men våga. Testa och se. Be a independent woman.Jag tror starkt på att allt har en mening. Lots of love, Merelle

Gillar

Kommentarer

Merelle Yakoub,
ÅH TACK! Självklart!!! <3 KRAM
merelleyakoub.itgirls.se
NORRSKEN EMMA,
Bra inlägg! 😊 ha de bäst kram
nouw.com/lillemmish
Merelle Yakoub,
Men tack så mycket! GLAD jag blir! KRAM
merelleyakoub.itgirls.se
Jelly,
Så bra inlägg 😃!
photojelly.blogg.se
Merelle Yakoub,
Åh men tack!! <3
merelleyakoub.itgirls.se
JUNITJEJ,
Kanonbra inlägg! Så fin outfit!
www.junitjejen.se
Merelle Yakoub,
Åh vad glad jag blir! TACK<3
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub