DIY BY MERELLE: NATTDUKSBORD


DIY BY MERELLE: NATTDUKSBORD Sovrummet som vi byggt i lägennheten, ja vi har bygget vårt sovrum. Haha, vår lägenhet var en 1a men numera är det en 2:a- så vi har byggt ett sovrum. Ett sovrum där allt man behöver i ett sovrum får plats och brevid sängen är det inte så mycket till plats.
Men tillslut så hittade jag ett par som fick plats och blev perfekta efter att Merelle varit där och fixat och trixat lite.
Målade bena och satte på en guldknopp- det blev en finare möbel efter de må jag säga.... (se bilder nedan)
Nu har jag även köpt och fyllt nattduksborden med det som behövs det vill säga: -näsduk -örontops -nagelfil -handkräm -läppbalsam
Perfekt att det finns plats att ställa böcker och tidningar. <3
Såhär ovan har ni resultatet från hur den såg ut innan.... Inte det snyggaste nattduksbordet, men blev ett bättre resultat om jag får säga det själv samt att jag älskar att man får en liten låda för förvaring trots att det är väldigt litet. Men frågan är: vad tycker ni om resultatet? + vill NI ser mer DIY- inlägg? Jag älskar ju att få vara kretiv, fixa och trixa och bara pyssla lite allmänt.

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub