DID ANYONE SAY SUNDAY?

HEEEJ hörrni- redan söndag..? Helgerna bara flyger förbi men man hinner även leva där emellan, därför bloggen hamnat på sidan. Ofrivilligt, men så blir det ibland! Därmed därför även två kollage inlägg hamnat efter varandra.
Men egentligen- lite extra härlig och fräsch vår inspo skadar väl inte? Man blir vl istället mer pepp!! Idag började vi dagen med en redlig söndagsbrunch med inget mindre än pankaksfrukost med nutella, banan och fräscha jordgubba- MUMS!!! Blir sugen på det igen bara av att tänka och se bilder på de haha... <3 Älskar att starta morgonen på helgerna med en redlig brunch! Så vad har vi gjort denna helg som vi bara skulle ta som den kom? Här komer en liten sumering: FREDAG: Vi åkte iväg och storhandlade efter jobbet. Sen kom vi hem och gjorde vår klassiker tillmiddag, halloumi och klyftpotatis med sallad och Jens kom över på middag för att även gratta M som fyllde år i veckan. Efter det så spenderade vi tre kvällen hemma med vin, chip och godis från hemmakväll (bästa som finns) med skön musik i bakgrunden. Lugnt och skönt!
LÖRDAG:
Jag och M började lördagsmorgonen med en lång härlig promenad i vårsolen. Vi letade efter ett mysigt cafè med utservering för att äta frukost med det var proppafullt över allt så vi gick hem och gjorde vår "helgfrukost"- äggröra och avokadomacka. <3 Därefter gjorde vi oss i ordning och drog till stan för att fota och fika. Sen hämtade vi upp M's vän på centralen som kom med tåget från Göteborg. Efter det så rullade vi snabbt hem för att dra på party looken innan vi tog taxien hem till Jens för middag och häng innan en utekväll väntades. Så jag och grabbarna hade en ytterst rolig lördag!! Verkligen!!

SÖNDAG: Vi började morgonen som ni ser med en pankaksfrukost- yummie. <3 Sen slängde vi in två tvättar medan vi storstädade hela lägisen, så skönt att ha det fräscht!! Därefter drog vi ner till stan en snabbis för att också fota men även kika lite. Hann få med mig en klänning från Zara's barnavdeling och lite annat smått. NU: Söndagen är ännu ej över, så nu ska jag byta om och gå ut och springa innan en lång dusch väntas. Juste måste även springa förbi affären och köpa tacokrydda och tacochips för ikväll väntas tacosöndag med killarna som är iväg och tränar just nu. Så en härlig söndag om ni frågar mig- älskar produktiva söndagar MEN som också består av det lilla extra goda! Hoppas er helg vart grym! Nu checkar jag snart ut och sen laddar om för en till en ny jobbvecka! PS. Imorgon kommer min kära bror hit vilket ska bli superkul!! Wiii.<3

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub