DE 3 PRODUKTERNA

Här är de produkterna som jag fick hemskickat förra veckan från den HÄR hemsidan som i grunden är ett amerikanskt forskingsföretag. En av grundaren, han systerdotter hade extrema hudproblem men inget hjälpte. De fick en lista utskriven på alla ingredienser och det visade sig att 85% var dåligt & 15% var bra, bland de 85% fanns även mineraler, mineraler är spill från ett ämne i asfalt som lägger sig bara som ett lager på huden. De har idag tagit bort de 85% som är dåliga och jobbar bara med de 15% som är bra och det är så företaget blev till. 

Det som jag fick hem från de är tre produkter, en mudmask som ska göra din hy bättre, en tandkräm som ska göra tänderna vitare och den sista produkten är ett vanligt genomskinligt lipgloss som ska förstorar dina läppar för stunden, ni vet hela den här "Kylie Jenner Lip" hetsen och nu får man det på ett enklare sätt. Därför ska jag nu under de kommande veckorna pröva på produkterna och sen dela med mig av mina resonemang samt före och efter bilder. Det är sällan som jag använder mig av liknande saker och därför ska det bli kul att se hur resultatet blir och ge er en ärlig bild. Hur låter det? Jag tycker i alla fall att det ska bli spännande. Tills dess rekommenderar jag er att ta en titt på hemsidan där de erbjuder er till över 200 produkter som jobbar för få ut de bästa av skönhetsprodukterna.  

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub