COPENHAGEN W MY GIRLS

COPENHAGEN W THE GRILS <3 Ännu engång- WOW vilken helg! Vi tar de från början- för er som missat de så ska min kära vän Jonna gifta sig i slutet av sommare- HUR GALET? Därför ville jag och Louise bjuda och styra en tjejweekend för vår kära Jonna. Och det blev så bra!! Inte så många bra bilder då det var fullt upp med att umgås osv haha.. Men alla bilder är lånade av Louise, HÄR hittar ni hennes blogg. <3 Det hela började med att jag och Lollo knackade på hemma hos Jonna vid lunchtid med bubbel och musik för att skåla in helgen. Det var även då vi nämnde att passet borde följa med då vi ska till Köpenhamn! Iiih!!
Jag och goa Jonna! <3
En svalkande iskaffe på Stroget och Café Norden för snack i timmar... Älskar stunder som dessa!
Me and Lolita, glad jag har henne och glad att vi stryde upp helgen! <3
Vi åt en otroligt god pasta i Nyhavn direkt när vi landade, och det bästa var att de varit kanonväder under hela helgen. Allt blev så mycket mysigare! Den kvällen drog vi ut och festan hela vägen in till soluppgången och därefter gick vi hem svettiga och trötta i fötterna efter mycket dans. Ni såg också hur vi invigde dagen därpå: med en stor fet brunch! <3 Sen strosade vi, drack islatten och åt på ett hak i stan.
Vi gick sen hem och gjorde oss klara för en redig förfest, lyssna nu: girl pwr låtar, dans som aldrig förr, skitsnack och massa drinkar. Det var verlligen lyckat! Och därefter sprang vi ut på stan en liten sväng för lite dans.
ÄLSKADE TJEJER! Hur fint är det inte, som jag skrev på min twitter: ”Blir ändå nästan tårögd att via gubben så har jag fått lära känna sååå fina människor, som står mig så nära och som leder till att jag får uppleva min första ordnade ”möhippa” med de efter 1 år, FAN SÅ FINT.<3”
Och fina grannland, börjar mer och mer gilla Copenhagen och får verkligen upp ögonen för staden efter varje gång jag varit där. Anyway, helgen var GRYM! Och glad för denna lilla trio- olika men ändå så jäkla lika. Det lär bli fler tripps ihop, med grabbarna men också såklart bara en redig tjejweekend. Ah!! Tillsdess- nu ser vi framemot bröllopet. <3

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub