CLOSET CLEVER

Mode kommer och mode går...Men miljön blir allt sämre och därför tänkte jag dela med mig om mina tips för hur man är "closet clever" men ändå hänger med i svängarna av alla trender- here we go!
Min vän Saras coat som jag verkligen faller mig i smaken och som jag snott då och då hehe... Kläd bytar dag- Något som jag alltid vet funkar är att byta kläder med varandra. Oavsett om du bara lånar något av din vän eller någon i familjen så känns det ändå som "nytt" för dig. Så gö det oftare! Och gö det till en rolig grej, dra ihop ett stort gäng och sitt och byt kläder med varandra. Det som legat längst ner i din egna gaderob kommer kanske vara någon annans number one plagg till våren. Så byt! Ni sparar pengar och på miljön.
"Color for X spiring"- satsa på en färglad väska som en otroligt snygg detalj It's all about the details- Många gånger får man höra "it's all about the details" vilket jag håller med om. Detaljerna kan få din outfit att gå från 0 till en topp tio look. Och med detaljer så menar jag ALLA detaljer du kan komma på. Allt ifrån ett par udda skor, en färgstark väska, ett par unika brillor. Eller varför inte ta en sjal och knyta den runt väskan? En av vårens hetaste trender! Annars kan du följa vårens trend och ta saxen och göra hål i knäna på byxorna eller varför inte bara fransa de längst vristen? Våga pröva olika detaljer!

En sjal som piffar upp hela min look, och vet ni det bästa- det är ett italenskt märke på sjalen men jag fyndaden den second hand
Second hand, gör din stil unik- Vill du inte vara en kopia? Då är det a och o för dig att börja second hand shoppa för det är där du hittar de unika men trendigaste plaggen. Men även för en billgare peng!
En video från Andrea Hedenstedts youtube kanal där hon visar "The Rip Kit"

Du är designern i din egna gaderob- Det är många gånger som man menar att man inte ha något i gaderoben och behöver köpa nytt. Men varför köpa när du är dina egna designer i din egna gaderob? Med hjälp av din kreativitet kan du förvandla din gaderob. Så våga se plagget som mer än bara ett plagg, klipp i det, måla, eller varför inte sy om eller sy på något? Det behvöer inte alltid vara så komplicerat som man kan tro! Våga vara din designer i din egna gaderob. Har ni några "closet clever" tips? Dela gärna med er i så fall!

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub