CELEBRATE.<3

Igår fyllde som sagt min stora kärlek år... <3 Jag hade planerat att göra bannanpankakor till frukost- MEN när jag kom hem från jobbet dagen innan så såg jag att vår spis inte var andvändbar för fem öre då hantverkarna håller på att placera nya diskbänken... MEN det var bara att köpa färdiga plättar och så fick han sin frukost på sängen med ballonger, tulpaner och ljus i "pankakstårtan".
Efter jobbet bad jag han ta sig in till stan... Och därefter drog vi oss till den omtalade italenska resturangen...
Un poco.... SÅ mysigt ställe!
Vi började med att beställa in ett varsit glas bubbel för att fira... <3
Vi åt den godaste osten jag någonsin ätit, UTAN att överdriva... Mathias höll med! Vi blev tipsade att ta: friterad mozarella på en tomtatsås bädd-MUUUMS!!!
Och huvudrätten då? Också en god sådan- tryffelpasta med citron och gräslök för mig och gubben tog stekt hängmörad biff, rödvinsås och tryffelmajonäs. Gottttt!!!
Defentivit ett ställe att rekomendera: BRA service, mysigt och GOD mat. <3
Skål...
Vi hade det supertrevligt och var lite fööör mätta, så vi skippade efterrätten... Men det spelade ingen roll: väl hemma så hade jag lagt paketerna på sängen, hans favorit godis i en skål, kall öl och en tårta för att fira in i det sista. Haha nejdå... Men vi hade en supermysig dag! Hoppas du är nöjd gubben och grattis.<3

Gillar

Kommentarer

Merelle Yakoub,

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub