BRING IT ON SPRING #2- VÅRGARDEROBEN

Nu när våren är på G så innebär det en "ny start"- särskilt när det kommer till garderoben... Det är dags att byta tjocka kläder mot tunna plagg i färg och även försöka hitta sin nich på trenderna inför SS17.
Här nedan är tips för att få en fräsch och trendig start på våren:


1. Börja med en plan!
Kolla igenom din nuvarande garderob och utvärdera! Är detta min stil? Beskriver detta mig? Är det i linje med den karriär och liv jag har eller vill ha? Om det finns utrymme för förbättringar är en ny säsongen det perfekt tillfället att göra små ändringar för att komma närmare den garderoben som du vill ha. Få inspiration i tidningar, Pinterest och Tumblr innan du ger dig ut på en shoppingrunda!


2. Ta ut allt ur din garderob!
Japp, precis allt! Innan du kan gå vidare med din plan, måste du veta vad du arbetar med. Det enklaste sättet att se vad du vill behålla är att flytta ut allt. Detta ger dig också möjlighet att ge dina garderobsytor lite rengöring. Damma av, sopa bort och kanske också uppgradera dina galgar? Det är fantastiskt hur mycket matchande galgar ger en "boutique-känsla" även i de minsta garderoberna.

3. Rensa ut!
När du hänger tillbaka dina kläder så är mitt tips att lägga undan och slänga allt som är felfärgat eller skadat. Saker som inte passar mig längre lägger jag i en hög som jag antingen ger till välgörenhet eller säljer på bloppis.


4. Dela upp din garderob!
När du nu vet vad som finns i din garderob återstår ytterligare ett steg! Dela upp din garderob i två kategorier: saker du ska bära denna säsongen, och saker du ska lägga undan i förvaring för framtida säsonger. Lägg undan dina höstkläder tills temperaturen sjunker igen!

5. Bygg upp din vårgarderob!
Ta en titt på vad som saknas och vad du behöver för en komplett garderob! Gör en budget och en lista för att säkerhetställa dina köp och undvika spontanköp. Och försöka att hitta din stil inför SS17.

Hoppas ni kände att ni fick inspo till att börja tänka kring er garderob till våren!

Gillar

Kommentarer

Veronica Pettersson ,
Grymt inlägg! Nu blev jag sugen på att rensa min garderob.
veronicapettersson.se
Merelle Yakoub,

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub