!BOOST YOURSELF!

!BOOST YOURSELF! HEEEJ på ER och HEEEJ på dig SÖNDAG! Idag vaknade jag med att solen lyste in i vårt sovrum, ännu en dag. <3 Men ändå så hade jag en klump, vet inte varför...? Och så brukar det vara. Gick upp gjorde kaffe och ordnade frukost till mig och gubben innan han åkte iväg mot fotbollsträning. Och då kände jag, NEEEJ! Jag ska välja min dag: jag ska boosta mig själv! Sagt och gjort.
Ordnade ett kallt glas med citronvatten.
Tog med mig blommor, mina annteckningsböcker och de kalla glaset med C-vitamin och invigde vår ballkong i solen! HUUUR UNDERBART? <3
Kan varmt tipsa er om denna ansiktmask: älskar mudmask och den här gör verklingen sitt! Och den håller länge. Tips, tips,tips byMerelle!
!BOOST YOURSELF!
"Att jag gick från ångestkänslor...Till att välja att ta handom mig själv. Det är ju det som är nyckeln till ALLT- visst? Du väljer nästan ALLT i ditt liv. Allt ligger hos dig. Väljd dig själv, ALLTID. "Don't put your happiness in someone else pocket"- Boost Yourself, every singel day. OK?" Det här var några rader från min dagbok. Det är ju så sant. Enklare sagt än gjort kanske? MEN det är bara DU som väljer när DU vill börja. Gör det idag, nu, på engång. Boost Yourself every singel day. OK? YEEEEEES! -Choose your life.

Gillar

Kommentarer

Merelle Yakoub,

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub