BOOST YOURSELF

Vad är inte bättre än att kicka igång veckan med ett inlägg fyllt med tips för att hur jag brukar tänka när det kommer till att #boostyourself?!
"Don't be like the rest of them honey"- Det är många gånger som man får höra att man inte ska jamföra sig med andra. Hur svårt det än är att i vissa fall inte låta bli att jämföra sig med andra så tror jag ändå att i slutet av dagen så är det det mest logiska. Vi alla människor har olika bage med oss. Det gör att vi på många olika sätt har olika förutsättningar vilket gör varenda en av oss unik. Du är unik, jag är unik, vi alla är unika. Därför ska du uppskatta att du är du och hur klysichigt det än låter så finns det bara en av dig. Du är unik. Och egentligen vem vill vara en kopia? Så fort jag börjar jämföra mig med någon så försöker jag istället vända energin mot mitt liv, vissa dagar är enklare än andra men en början är alltid ett steg framåt..-Don't be like the rest of them honey, be yourself.
"Dröm inte dina drömmar, utan lev de"- Ända sen jag var liten har jag alltid vart ett barn med stora drömmar, drömmt om allt som enligt andra kanske anses vara "omöligt", stora som små saker så spelar det ingen roll. En dröm är inte till för att bara drömma sig bort i, en dröm är att dag för dag försöka uppfylla drömmen. Jag tror att man inte ska drömma sina drömmar, utan sträva efter att leva efter sina drömmar.Och oavsett vad du än drömmer om så kommer männiksor aldrig sluta snacka, oavsett om du lyckas eller ramllar ner så fokusera på ditt liv. Heller ångra det jag gjort än det jag inte gjorde. Så lev! Du är ju trots allt huvudkaraktären i ditt liv, du skriver varje ord, rad, mening, sida och kappitel i din egna bok. Gö boken till din dröm bok, det är något jag ofta tänker på! Att våga leva mitt egna liv.

"Att ge och ta"- Man brukar säg "delad lycka är dubbel lycka" och det att ge och ta handlar om. Jag tycker det är minst lika viktigt att ge som att ta, oavsett vad det handlar om. Något jag som boostar alla människor där ute är att få komplimanger som kommer från hjärtat. Därför strävar jag alltid efter att ge komplimanger, för tänker jag något positivt så varför skulle jag inte då säga det högt? Positiv nergi förlänger livet! Så sprid positiv enrgi men framför allt våga ta emot det också. Som jag sa "delad lycka är dubbel lycka" våga också dela lyckan med dig själv. Ge dig själv lycka, det kan vara allt från att unna dig något eller bara att du säger något positivt med dig själv till dig själv. Tycker du inte om dig själv så tror jag faktiskt att det kan vara svårt att tycka om andra helhjärtat. Lyft dig själv som du vågar lyfta andra!

Gillar

Kommentarer

jonna l,
håller med och fin blogg 😊
None
Merelle Yakoub,
Åh tack så mycke 😊
merelleyakoub.itgirls.se
Anna,
Åååh sååååå bra 😊
None
Malin,
Bra babygirl!!!❤️
None
Ronja,
Bra skrivit! 😊 Kram
None
hudayakoub@gmail se,
Duktig! KRAM mamma
None
Merelle Yakoub,
Merelle Yakoub,
Merelle Yakoub,
Merelle Yakoub,

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub