BAG.
Kappa- ZARA kids (New In)/ Byxor-Cos/ Bag- By Merelle

Såhär gick jag klädd idag för att kicka igång en ny vecka! Passade perfekt att inviga min nya röda skönhet, en favorit i garderoben. Och hur ballt blev det inte med min väska till?
Väskan har alltså lilla jag gjort helt själv i början på gymnasiet- utgick från den klassiska chanel dräkten där jag då tog kavajen och sydde om till en poncho (sååå ledsen över att jag kastade den...) och kjolen sydde jag en kuvert väska av. Erkänn kreativt och ballt?

Idag har jag jobbat, jobbat och jobbat! På lunchen hann jag möta upp Moa för att fota och gå förbi FW jättefort innan det var dags att återvända till kontoret på Stureplan...
Efter att ha slutat gick vi förbi ett event lite fort- känt mig helt slut i kroppen senaste tiden med all jobb, renovering och den ena och andra. Därmed är det viktigt att priotera sina dagar!
Så nu ikväll ska jag och Mathias laga pasta, slängai en tvätt och bara gå ut och promenera i vinterkylan, utan telefonen för att komma ifrån allt lite. Skönt!!
NU: starta med matlagningen! XX


Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub