BACK IN TOWN & BACK FOR SOME ADVENTURE.
Back in town & back for some adventure- precis som rubriken lyder!
Idag vakande vi nämligen upp i kära Stockholm, med blandade känslor må jag säga... Dels på grund av att alltid får en klump i magen av att åka hem från Dalarna då jag verkligen är så familjekär- och extra jobbigt efter att vart hemma lång ledigt. Men tog mig upp ändå och tränade lite!
Sen var det bara att bege sig till Telia: ETT av mina nya jobb! Kommer tillhöra butikerna på Östermalm och gänget var faktiskt trevliga! Det känns ändå spännade och framför allt något bra att ha på cv:et och plus att nu blir jag mer som en "komplett" försäljare och får chansen att utvecklas ordentligt. Kommer gå en kurs på Telia vilket är bra att ha med på cv:et. Så jag är ändå rätt taggad. Även otroligt skönt att få göra något nytt och träffa människor!

MEN dett är inte de enda jobbet jag kommer ha, utan jag kommer även jobbat åt ett event företag: HUUR KUL?
Jag älskar ju allt som har med planering att göra, vara kreativ och skapa kundrelationer.
Gjorde ju ett event i höstas i samarbete med Studio Face and Body och Etage samt där vi samarbeteade med bland annat NA-KD, VERO MODA och Anasatsia- vilket var huur kul som helst!

Så tackade ja till dessa jobb efter att ha gått på flera flera intervjuer, tackat nej till massvis med intervjuer och jobb. Det känns helt rätt just nu: både karriär mässigt,ekonomiskt och för framtiden.
Allt är ju erfarenheter vilket är guldvärt! OCH ingen säger att ett val man gör, påverkar att alla andra dörrar stängs.
-Det gäller att vara öppen, framåt och våga utmana sig själv medan man tänker ett steg längre.
Så nu kör vi lite nya äventyr!

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub