ATT UPPTÄCKA VÄRLDEN, ÄR DET DET SOM ÄR MENINGEN MED LIVET...?

Att upptäcka världen, är det meningen med livet? - Efter varje resa jag gjort i mitt liv så har jag alltid fyllt på med ny energi, kännt mig peppad och taggad och samtidigt lite tom när jag väl kommit hem. Känner du igen dig?
Jag älskar äventyr, stora som små och även de som är planerat men även det spontana. Jag älskar att få upptäcka nya plaster, oavsett om det är nära mitt hem eller långt bort. Jag älskar äventyr helt enkelt. Och att resa är ju att åka iväg på ett äventyr i sig. Chansen att få känna nya dofter, höra nya språka och få upptäcka nya platser gör mig helt pirrig.
-Är det att vara för girig? Att aldrig ”nöja” sig... Jag är ju en person som aldrig ”nöjer” mig, där handlar det också om stora och små saker här i livet, ni vet känsla av att ständigt jaga äventyret i det som kan väntas runt hörnet. Lite så fungerar jag. Och säkert många av er. Det handlar inte om att inte vara tacksam, för det och att ”nöja” sig är två helt olika saker. Tacksam är jag ständigt, och även efter varje litet som stort äventyr jag får uppleva.
MEN jag tror att äventyret kommer från nyfikenheten. Jag är alltid nyfiken på vad det här äventyret har att erbjuda samt hur det här äventyret kommer att minnas.
Det är ju en sända där speciell känsla att veta att ett äventyr väntas.
-Att upptäcka världen, är det meningen med livet? Jag tror det! Jag tror i alla fall att ”meningen med livet” är att åka iväg på nya äventyr, upptäcka nya saker, få perspektiv på saker och ting men ocskå öva på känslan att bara våga så ofta som man kan och har möjligheten. Som när jag flyttade till Spanien, för drygt 2 år sen- då vågade jag bara gå efter äventyret, jaga det som väntade efter hörnet, vilket gav mig så mycket och ger mig mycket idag. Ärligt.<3
Jag har alltid varit äventyrare som aldrig ”nöjer” sig och tror att jag alltid kommer vara en den typ av människa. Jag kommer alltid vara nyfiken att se vad som väntas runt hörnet. Och jag har alltid älskat att just resa, det ger så mycket. Jag och Mathias har även pratat om just att resa mycket på den senaste tiden, särskilt nu under semestern. Det är verkligen en viktig punkt för mig och för oss. Och vill verkligen försöka göra allt för att få upptäcka världen, sällen långt bort men även nära och resor små som stora. Jag tror faktiskt att upptäcka världen, det är meningen med livet. I alla fall en del av livet. Men nära och kära och hälsan kommer alltid komma först såklart.<3 Vad tror du?
Out for dinner look by Croatia18- klänning köpt av mitt <3 i en liten butik i Kroatein Den här sommaren kommer ha bjudit på 5 längre äventyr: -KÖPENHAMN -ISTANBUL -SPLIT -OCH IMON ÅKER JAG IVÄG PÅ EN LITEN TRIPP IGEN...?! Mer om det sen! -MALAGA: längtar till familjeresan till syster.<3 -Och jag är tacksam för varje litet äventyr, det ger så mycket. UNDERBART! Jag vill göra en ”reseplan” på ställen jag drömmer om att få upptäcka. Vill ni att jag delar med mig om de äventyret kanske? I så fall låt mig får veta.<3

Gillar

Kommentarer

Julia,
Vart är väskan ifrån? Sååå fin!
None
Merelle Yakoub,
Åh tack snälla! Den är faktiskt second hand... 😊
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub