ATT TRÄNA UNDER SEMESTERN

random träningsbilder x arkivet

Att träna under semsterna- JA/NEJ? Jag tycker att det är ett val du själv ska avgöra för det är ju för dig själv du ska träna. Sen självklart beror det på vart och vad för semster du är på, hur länge du är borta osv. Me det är ett val du ska göra din egna skull, glöm inte det. Men här kommer tips på hur du kan träna under semestern:

-Springa längst stranden, otroligt jobbigt men ändå en helt annan upplevelse än att vara ute och springa som vanligt. Spring barfota och låt havet och stranden nudda dina fötter. Åh!

-Är du på semster i en stad med berg, vandra upp dit och se din semsterstad från ovan. Kan tänka mig att det är hur mäktigt som helst och vill verkligen göra det här nere i Fungirola!

-PW är ändå ett hett tips! För oftast så reser du till ett ställe du aldrig vart på och då är det alltid kul att utforska området.

-Yoga utmhus med en utsikt över havet, hur drömmigt? Och man behöver inte göra de mest komplicerade övningar utan googla vanliga och smipla övningar.

-Trappintervaller!! Trappor finns överallt och trappintervaller är verkligen otroligt bra för konditionen och du får med styrka på samma gång. Sen går det fort att köra igenom ett sånt pass så därför är det något jag kör på ofta! Haha hatar när träning blir långdraigt, föredrar när man får ut mycket under en kortare tid.

-Styrketräning i allmänhet med egen kroppsvikt funkar ALLTID oavsett vart du befinner dig.


Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub