ATT STRESSA PÅ STRESSEN... & ATT STRESSA NER STRESSEN!

Att stressa på stressen...& Att stressa ner på stressen!

Under de senaste dagarna så har det i stundtals legat en underliggande stress- och jag vet inte riktigt varför...?
Der är inte något speciellt egentligen som stressar, eller ja absolut att det alltid är full fart på jobbet men på ett roligt sätt, min to do list blir längre och längre för jag vill göra mer och jag vill försöka klämma in något mer utöver det hela. Eller så är det ofta i alla fall. Känner ni igen er i det? Att ibland känns det inte som att det räcker till. Och då kommer stressen. Fast egentligen inte stressen behöver vara där för det finns inget att stressa över. Men allt byggs på, som en kaka på kakan och som ett högt torn. Och hjärnan går på högvarv. Det blir en stress på stressen, på stressen som egentligen inte finns där. För egentligen, vad är det värsta som kan hända?
Många gånger, vill nästan säga alltid så är det vår egna hjärna som stressar upp sig i onödan. Det är ju inte hela världen om saker händer där och då, eller hur? Det finns många gånger värre saker.
Men ändå... Så blir det att stressa på stressen... MEN det är så viktigt att tänka istället tvärt om: - Att stressa ner stressen!
Vad är det värsta som kan hända? Just nu var det verkligen en stund där jag behövde tänka på just detta, att stressa ner stressen.
Fasiken så onödigt att stressa, livet händer ju just precis nu och stressen ska inte vara hela världen, för det är inte stressen.

- En tankeställare och påminnelse sådär mitt i livet, ta hand om er och fokusera på det som är hela världen på riktigt för just dig. <3

Lots of Love, Merelle

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub