ATT PÅMINNA SIG SJÄLV MITT I LIVET. <3

Idag vaknade jag upp till ett grått Stockholm där snön bara öset ner, dock var det ljust ute redan vid kl.07.00 så jag och M knöt på oss skorna och drog oss mot omrdået som är fyllt med hus för att köra korta men snabba backintervaller. En kickstart på veckan! Välmående är SÅ otroligt viktigt så det kändes skönt, för dirket efter fick jag en kick- allt kändes sååå bra! MEN kände att jag behövde mer boost och därmed gick jag in på bloggerskan Josefin Dahlberg, även grundaren av It Girls för att ta in en boost med energi- på hennes blogg kan jag garantera er att ni får er en BOOST varje gång ni går in och kikar. HÄR hittar ni hennes blogg! Därmed kände jag att jag måste dela med mig av hennes kloka ord: ATT PÅMINNA SIG SJÄLV MITT I LIVET. <3


1 ❥ Sluta oroa dig, om det är meningen kommer det att ske- allt har verkligen en mening, oavett vad, och JAG måste sluta oroa mig.

2 ❥ Tillåt dig själv att vara en nybörjare. Kom ihåg att vissa saker tar tid att lära sig!- man kan inte vara bäst på allt!

3 ❥ Låt inte din lycka vara beroende av något utanför dig själv- detta är så viktigt, DU måste vara lycklig i DIG själv för att kunna dela lyckan genuint med någon annan.

4 ❥ Gör mer av det som får dig att må bra- låt inget vara ivägen: gör det du mår bäst av ALLTID- oavsett om det är en måndag eller en fredag.

5 ❥ Omge dig med personer som älskar dig för den du är- ett MÅSTE!!!

6 ❥ Släpp taget om ditt förflutna och blicka framåt- du kan ju inte ändra på det som varit??

7 ❥ Se ”misslyckanden” som vägvisningar- inget är ett "misslyckande", utan allt är en lärdom till det rätta. Vad är ens ett såkallt "misslyckande" egentligen?

8 ❥ Sluta jämföra dig med andra, det kommer bara skada dig själv och stjäla din lycka- WHY? life is alla about YOU!

9 ❥ Tro på mirakel! Lita på universum!- allt händer när man oftast minst anar det.

10 ❥ DON´T GIVE UP! Sluta ALDRIG att tro på dig själv!- om inte DU tror på dig själv vem ska göra det?

11 ❥ Du kommer alltid att ha ett val. Ett val om HUR du hanterar situationen. Vad väljer du?- ditt mående är A och O.

12 ❥ Sluta jaga det som INTE funkar!!- gilla läget och släpp det, välj din tid.

13 ❥ Vakna och gå och lägg dig med ett tacksamt hjärta- det finns SÅ mycket att vara tacksam över, lägg din energi på det.

14 ❥ Förlåt dig själv!!- att kunna förlåta är något att vara rakryggad för.

15 ❥ Ditt liv är ett kreativt äventyr, glöm inte det!- och DU väljer det.

16 ❥ Släpp dina förväntningar och enjoy the journey!- detta är något jag måste bli bättre på, tänk er att aldrig förvänta sig något och istället bli possitivt förvånad.

17 ❥ Ta vara på ditt liv! Lev det! Känn det med allt vad det innebär. Det här är DITT liv och du kan göra vad du vill med det!- som jag alltid säger DU är huvudkaraktären i DIN bok.

Jag kommer att försöka påminna mig själv om den här POWER listan under den kommande veckan- känner verkligen att det är viktigt att påminna sig om detta mitt i livet. Det må kännas så "självklart" MEN det är ändå så lätt att glömma, det viktiga är att fokusera på det posstiva. Ärligt, det är lättare sagt än gjort- MEN du är dina tankar i slutet av dagen. I know that... Så DU kan välja vem DU vill vara. -DU är huvudkarakträen i din bok.

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub