"ATT ALDRIG LANDA I NÅGOTING"

"Att aldrig landa i något"- det är något som verkligen beskriver mig Merelle otroligt bra. När jag för några veckor sedan läste inlägget "Att aldrig någonsin landa i någonting" som bloggerskan Ellinor Löfgren skrev på sin blogg, HÄR hittar ni inlägget- så kände jag: OJ, det här är att sätta ord på något som beskriver mig. Att aldrig landa i något. Jag är en person som ALLTID varit otroligt driven, i allt och alltid vill jag göra det lilla extra. Jag har alltid haft mål, långsiktigta som kortsiktiga, men som jag alltid uppnått. och siktar mot att uppnå. Jag är ALLTID så otroligt nervös, orolig och mår nästan illa på tanken på vad som väntas runt hörnet- MEN samtigt är jag så otroligt nyfiken, så nyfiken att jag tar mig tid. Och mitt i allt vill jag att allt ska gå fort: "vad är nästa? och nästa och nästa...?" Jag hittar aldrig något att helt från hjärtat faktikst landa i- det gäller allt... Och ja, det är på gott och ont. Jag nöjer mig aldrig. Det handlar absolut inte om att jag inte är nöjd eller tacksam för det är jag, ALLTID. Det är något jag verkligen fått lära mig under min uppväxt.
Kanske att jag faktiskt glömmer bort att landa, klappa mig själv på axeln, andas och njuuuuuta här och nu. Det kan jag vara lite dålig på, men försöker påminna mig själv om det ständigt. Det handlar om att jag är alldelse för nyfiken, driven och vill veta nu vad som väntar runt hörent. Som Ellinor skrev: "Jag kanske måste lära mig att jobba på min raslöshet..." Men jag vet inte om det är de. Eller jo, absolut en birdragande faktor. Jag är inte för girig? Mer vill har mer... Fast jo det är jag, men kanske på rätt sätt om jag får säga det själv: för i slutet av dagen är det jag själv som kämpar för allt själv, det är mina egna mål, min egna nyfikenhet och mitt egna driv som får allt att gå i mål. Oftast i alla fall. Vill bara känna att jag kan landa ordentlgit i ALLT- litet som stort. NJUTA. Jag är en njutare, men att ärligt och genuint våga känna mig tillfredstäld här och nu, ofta och en sträva mot alltid. Allt behöver inte vara i struktur, svart eller vitt utan det enda är att de behöver vara levande. Livet kommer ju komma ikapp oss. Landa i något och LEV. Kom igen Merelle.

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub