ÅRSHOROSKOP

Är det något som jag verkligen ofta går in och läser om så är det: horoskop. Jag tycker verkligen att det är fascinerade då jag många gånger tycker att det stämmer in. Sen får jag ofta hör av de som har ett stort intresse av horskop, till exempel min mamma och min syster att jag är en "typisk" Tvilling- och måste säga att många gånger så låter Tvilingen som en öppen bok av mig. Sjukt haha...
Tänkte därför dela med mig av mitt årshorskop så får ni en överblick över hur mitt 2017 kan bli att se ut:

Tvillingarna
22 maj – 21 juni

2017 överblick: Du har ett kreativt superår, kära Tvilling, och väldigt tidigt under året får du också klart för dig att du kan ro hem även utmanande projekt. Även om du redan då upplever att du liksom är färdig med din stora utmaning för året, så finns det oanande mängder energi att använda sig av under 2017. Detta stora projekt leder till nya möjligheter, och fortsätt gärna under våren att gasa på. Romantiken är också på topp, och många Tvillingar blir djupt förälskade i år, men kan också krossa en del hjärtan på vägen. En lång resa under sommaren blir magisk, och har också en romantisk underton. Under hösten får du fantastisk fart på jobbet eller i skolan och hittar ett tempo som verkligen funkar för dig. Din rastlöshet hittar äntligen sitt utlopp. Om du satt upp mål för dig själv vad gäller träning, eller andra sorters skills du vill skaffa dig, så kommer du allt närmare dessa nu.

Kärlek & Sex: Kärleken är stark för dig detta år, och du hittar den liksom lite överallt. I vänskaper, i projekt du engagerar dig i, men också såklart i sötnosar till höger och vänster. Det sprakar om din elektriska energi att dra till dig andra, men du är också en hejare på att uppvakta tills du bli oemotståndlig. Men du kan tröttna snabbt, och ha svårt för att gå in i längre relationer. Där är du betydligt mycket mer försiktig, och att öppna dig för andra tar lång tid nu. Att ha roligt med andra är inga problem, men att komma nära är en helt annan sak. Det här blir speciellt tydligt för Tvillingar som har en stabil partner, där ni kan fortsatt möta svårigheter, speciellt i form av att få kvalitetstid tillsammans. Ni hinner aldrig riktigt ta det lugnt och bara sjunka in varandras närhet. Samtidigt är det ett högst lärorikt år, där du lär dig saker om kärlek som du aldrig förut tänkt på.

Jobb & Skola: Din kreativitet är som sagt på topp, och det är ju magiskt i sig. Men du kan istället behöva se upp med att blir för kreativ, och glömma bort att hålla deadlines, eller tappa bort det viktigaste i allt det roliga. Tidigt under året kommer en superchans för dig att få ett drömjobb, tack vare att du glänser som en diamant i ett projekt du avslutar, och du närmar dig ett stort framtidsmål. Det här blir också en chans att verkligen utnyttja all den där kreativiteten som bor i dig i år. Under hösten är du mer produktiv, vet precis vad du ska göra för att komma dit du vill. Det är bara att kämpa på! För pluggande Tvillingar blir slutet av sommaren en oväntat viktig tid. Se upp för att jobba i för nära samarbeten nu, då din kreativitet lätt bromsas av andra. Det kan vara bra i små doser, men låt inte andra hålla tillbaka dig nu. Det är okej att avbryta samarbeten om du känner att du kan leverera något bättre på egen hand.

Resor, vänskap & nöjen: Du är en otroligt social person som det är, och detta år är självklart inget undantag. Du fortsätter att socialisera runt i högt tempo, och ofta träffar du en del udda eller annorlunda personer som du snabbt fastnar för, just för att de är så speciella. Dessa personer inspirerar dig också att vara ditt mest kreativa jag, och förverkliga drömmar. En del vänskaper blir som förälskelser i år, där du liksom håller dig till en ny intensiv vänskap i taget. Du reser gärna, speciellt i slutet av sommaren, men du är lite mer petig med var du åker i år. Helst vill du bocka av några av de där drömresmålen, hellre än att bara åka varsomhelst för att få lite ledigt. Du vill att resorna ska betyda något för dig.Flytt, inre förändringar & hälsa: Det är ett högst utåtriktat år, där det mentala läggs åt sidan, och du utvecklar dig själv genom att engagera dig med omvärlden. Men framförallt är det också genom att skapa, att uttrycka inre önskningar genom något kreativt, som får dig att må som allra bäst. Du kan också komma att hitta en person som blir din pelare, din klippa, din stabilitet, som du under året vänder dig till först och främst för att få stöd. Denna person är ofta någon äldre, mer erfaren, och det kan också vara någon du håller lite för dig själv och inte gärna pratar med andra om. Kärleken är stark för dig i år, och det betyder att du har mycket kärlek att ge din omvärld överlag. I detta givande ligger också något viktigt för dig, och hjälper dig växa. Öva på det.


Mest romantiska perioder: Februari blir en flirtig pangmånad, medan april och maj bjuder på mer intensivt passionerad romantik. Juli blir en dröm, och augusti blir ännu bättre. Oktober och november har båda stor romantisk potential.

- I'm still ready for you 2017

Källa: HÄR

Gillar

Kommentarer

Merelle Yakoub,

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub