ÅRETS FÖRSTA UTESERVERING: WEEEY! <3

ÅRETS FÖRSTA UTESERVERING: WEEEY! <3 HUUUR UNDERBART ÄR INTE DET?
Idag mötte jag upp min kära bror Pontus för en kaffestund på lunchen, jag älskar att testa nya ställe och vi bestämde oss för att gå till Grodan Grev Ture.
När vi kom dit och såg att det ordnat deras utservering och hade massa filtar och värmelampor så bestämde vi oss för att det var dags att inviga utserveringen för i år.
SÅ mysigt!!! Längtar tills den tiden är igång på riktigt. Men att ändå kunna säga att första uteserveringen skedde idag, första veckan på Mars och vi frös inte ens, med lite hjälp då men ändå hehe...? UNDERBART!
"När kaffestunden plötsligt blev bättre..."

ONSDAG: Det är onsdag och veckan går i ett, jag mår bra och känner mig allmänt peppad.
Morgonintervallen i backen utanför osshar jag börjat komma in i, det är ju trots allt ljust nu vid 06.30 så då blir det lite enklare och mer peppande. Jag har en schysst look (mer bilder kommer sen) och efter jobbet ska jag ha ett telefonmöte, möta upp Moa min grej för att välja looks till imon och SEN HEM! Njuta och ordna.
Och fira vår månadsdag med gubben!

Dagens motto: Det finns alltid något att fira- kö bara <3
-Hur mår ni annars? XX

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub