A TINY PIECESDet är många gånger som man drömmer kanske om att nån gång kunan unna sig det där lilla extra som kostar en hel månadslön- helt sjuka priser det kan vara på vissa desgin märken?! Allt ifrån de helt otroliga priserna som det är på bland annat märkesväskor så som Prada, Chanel. Hermes.... Lista är lååång! Och priserna är HÖÖGA!

MEN något som man nångon kan unna sig är alla dessa "tiny pices", något litet men ändå SÅ fint. Det kan vara allt ifrån ett smycke, ett finare skal till mobien, ett bälte som kan piffa upp en tråkig outfit eller unna sig ett par solglasögon i någon favoirt design. Det känns lite mer inom ramarna och något man i så fall mycket enklare kan spara till. Och en riktigt bra sak- mellandagsrean har pågått i en månda vilket gör att butikerna bara vill bli av med ALLT som är kvar. Därmed kan ni med tur fynda något guldkorn mellan alla rea högar, till exempel en parfrym, smink eller ett finare smycke eller varför inte ett par solisar från förra säsongen. Kom ihåg: "It's all about the deatils."
XX

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub