A POWER DAY

HEJ PÅ ER KÄRA LÄSARE! <3
Ännu en fredag som är hääär- skönt när man också är ledig.
Därmed invigde jag min dag med ett rejält pass på gymmet, vilket alltid är skönt (efteråt i alla fall hehe...)Sen åkte jag och M iväg på ett ärende- berättar för er så fort allt är klart!
Och sen dess har jag spenderat dator här...En kopp kaffe, en smoothie, min kalender och min "Chanel bok" som är min "leka viktig bok"- massvis med anteckningar om ALLT möjligt.

SMOOTHIE RECEPT:
1/2 banan
1dl blåbär
3msk vanlijkvarg
1dl mjölk
och sen toppade jag den med granola som är mina favorit "filngor"


Btw: kolla vilken frän väska jag fick med mig igår efter att ha hjälpt till på ett event för Bolon's Showroom på Birger Jarlsgatan.
Erkänn tuff?
BOLON är ett inredningsföretag som gör framför allt mattor med en idè om att göra textilspill till trasmattor.
Verkligen så häftigt då deras resultat är hur läckert som helst!
HÄR kan ni läsa mer om de! <3

MEN tillbaka till stundens skrivande: jag har nyss haft ett telfonmöte med ingen mindre än min kära svärmor! <3
Det finns ingen affärskvinna som inspierar mig lika mycket som gör! Hon stöttar mig verkligen alltid och jag vet att jag alltid kan ringa henne när det är något på G som jag inte har så bra koll på för att få råd.
En inspierande kvinna som jag får chansen att kalla svärmor. Bästa!

Hur som så har jag ideèr och tankar på G, allt anteckans och planeras. Men känns som att jag har en del bollar i luften just nu + lägenhets köp och alla där emellan...
MEN det är kul! Det går framåt vilket är bra, men lära stanna upp och klappa mig själv på axeln emellan åt och uppskatta de jag gjort och gör. Litet som kanske större.
Så idag känner jag verkligen att jag har: A POWER DAY! <3

Gillar

Kommentarer

Merelle Yakoub,

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub