A ADVENTURE STAYCATION @ Näsets Marcusgård 🕊


A adventure staycation @nmarcusgard 🤍

- En natt i en koja mitt ute i skogen: en helt magisk å mysig upplevelse som alla borde uppleva.

Hur magiska bilder är inte det här? Det var även minst lika mysigt som det ser ut kan jag lova er.

Vi fick chansen att uppleva vårt älskade Dalarna på nytt, genom att vi åkte iväg till Näsets Marcusgård i Furudal som ligger i Dalarna- det är en supertrevlig familj som har den här mysiga gården, där man bland annat kan boka in sig på att sova i Oddis Öga över natt, som vi gjorde.

Där fick vi sova i en koja mitt ute i skogen: lyssna på fåglarna, känna lugnet och bara få vara.

Och en natt i kojan var verkligen en upplevelse, otroligt mysigt men också framför allt häftigt att sova intill det stora fönstret som fick en att uppleva naturen på nytt.

Vi fick en helt magisk upplevelse i mitt i skogen följt av att: grilla korv och marshmallows, dricka rosé medan solen gick ner, spela spel inne i kojan, gå en promenad mitt i skogen, bli serverad en korg med en magsik frukost med massa gott och blandat- men framför allt lyssna på fåglarna, känna lugnet och bara få vara: mitt ute i naturen. WOW! SÅ magsikt & SÅ mysigt- detta vill vi göra.


Vill du boka in ett äventyr du också?!

Rekommenderar starkt att göra den här upplevelsen! HÄR kan ni läsa mer om Näsets Marcusgård, ett varmt tips från mig till dig!!!

Det här är en upplevelse man länge kommat att minnas. <3

Happy Lovely Getaway!

xx,

Merelle

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub