-TILL ALLA INBJUDNA <3
Alla klänningar är från Nelly

-TILL ALLA INBJUDNA <3
Det har varit många tillställningar så som midsommar, bal, dop och bröllop den här sommaren för säkert många av er... Och snart väntas det bröllop för min del! Som jag nämnt, Jonna och Niclas gifter sig i slutet av nästa månad och därmed är det dags att klura ut vad man ska ha på sig. Jag vet inte riktgit vad jag är sugen på...
Det finns så mycket fint just nu! Mitt alltid on "to do list" inför tillställningar är att klicka hem ett stort paket från Nelly, men Asos har också mycket att komma med som ni ser, och då beställer jag det ena och andra för att testa. Att pröva sig fram är nog mitt bästa knep, oftast blir det inte som du tänkt dig.

MINA 3 FAVORITER ÄR 1. LJUSBLÅ I HÖGRA HÖRNET 2. GRÖNA KLÄNNINGEN 3. LJUSBLÅA I SPETS

Men the main dresses och på trend listan just nu inom olika kategorier:
Blommigt- Är det någon gång man ska gå all in på blommigt och färg så är det väl ändå nu på sommaren? Butikerna svämmar över med blommigt.
Spets- Romantiskt, chic och allmänt sommarfint, funkar för den mer gulligare stilen men så går det att tuffa till det med assecoarer.
Omlott- Keep it simple, men ändå något extra är ju lätt omlottklänningen.
Volanger- Volanger, volanger och mer volanger, det kan aldrig gå fel.
Siden- Ni vet redan hur mycket jag älskar siden just nu, sååå vackert, kort som långt! Vill ni se mitt senaste tillskott i sidenväg?

XX, M

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub