-ATT HA FÖRVÄNTNINGAR...!

-Att ha förväntningar....! Hur många gånger har inte du haft förväntningar och sen skiter allt sig ändå i slutet? Och där står du kvar och blir besviken. Känner du igen känslan? Det är en känsla jag ofta ändå känner, men självklart i olika grader och på olika sätt. Det tillhör väl livet antar jag...?

MEN jag är så trött på det. Jag är så trött på att ha förväntningar på saker och ting. Jag är en drömmare ofta och jag är också en planerare ofta och när inte förväntningarna blir som man drömt om och planerat efter så blir man något otroligt besviken. Och fyfan vad utmattande det är. Så onödigt. Och bara så drygt. Fyfan. Jag vill verkligen sluta förvänta mig något, det är aldrig så att jag sitter och väntar på att saker och ting bara ska ske. Det är inte alls så jag menar. Har aldrig varit den personen som väntar på att något bara ska hända.


Som jag brukar tänka: ”Drömmar är till för att planera så dem slår in...” Gör inte du det, kommer inte heller någon annan göra det åt dig! Så länge det inte i vissa situationen ligger i någon annans händer.... Det är då du kanske förväntar dig att de ska ske men det sker inte.

Men du vet känslan när du haft 0 förväntningar och det slutar med att allt blir över dina förväntningar? Lyckan då är ju obeskrivlig, håller du inte med? Det är ju en underbar känsla. Och kanske det är många gånger vi borde försöka leva efter det, särskilt när inte slutresultatet ligger i dina egna händer.

- Så viktigt att inte leva inför förväntningarna utan istället leva här och nu och möjligtvis efter att du haft 0 förväntningar och det hela träffade över dina förväntningar.

- Det är sällan det blir som vi förväntar oss, därför är det en onödig tanke att ha i bakhuvudet. Lev istället, och ta dagen i stegvis som min kära mamma alltid påminner mig om. Take care! Och en till påminnelse- "Att inte ha förväntingar ger din själ mer frihet tror jag, att bara vara här och nu blir enklare." KRAAAAM <3

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub