-ALLA <3 DAG

Glad alla <3 dag kära ni!

Vill bara kika in och egentligen önska er en härlig dag, en dag där ni uppskattar era när och kära lite extra- och visar mer kärlek. Det är ju viktigt att göra det varje dag, men det är ju även härligt att få göra det lite extra under visa dagar. Jag är ju en person som gillar traditioner, på olika sätt. Och det hela blir ju vad du gör det till. Så är det ju med allt.
Jag tycker det är viktigt att alltid visa kärlek och inte bara till ens kärleksrelationer utan, familj och vänner såklart också.
Jag vet att vi i under gymnasiet styrde upp alla hjärtans dag frukost mys och häng, vi vänner och de var ju hur mysigt som helst, allt blir vad du gör det till.

Sen är jag givetvis tacksam över att få leva mitt liv med världens bästa man, som verkligen är sådär genomsnäll inifrån och ut, alltid positivt och glad men även så älskar jag att Mathias faktiskt är väldigt romantiskt, även andra vanliga dagar. Han får mig att alltid känna mig så uppskattad. <3 Vilket är inget jag alls tar för givet.

- Alla hjärtans dag handlar verkligen inte om presenter, utan uppskattning som sagt.... MEN ändå överraskar han mig med en väldiiigt fin present (och han har uppmärksammat - "it's all about the details" som jag ofta säger på skämt haha...) som jag faktiskt bär idag dagen till ära.

En bild från hur vi startade vår dag... Det är inte sååå fancy som det ser ut, utan det blev spontat haha... Jag hittade frysta pankakor i frysen och slängde upp de på tallriken och kokade en varsin kopp te- men gubben uppskattade det. Jag med, för gott vare innan jag fick springa vidare till bussen haha! <3

Så Alla <3 Dag planer: bara få pussa och hänga med min kärlek, bara få uppskatta varandra och komma ner i varv i vårt hem, exakt vad jag behöver just nu.

Och kom ihåg och till er som tycker dessa dagar är "överskattade", allt blir vad du gör det till - det perfekta handlar verkligen inte om vad du gör eller vem du firar med utan det handlar om dina handlingar just idag men även igår och imorgon. Bara för att det ser "drömmigt" ut så behöver inte det vara SÅ "drömmigt"- för det viktiga är inte bilden, som vi matas på på socila medier utan det viktiga är orden som sägs innan och efter bilden tagits, right?

Dessa bilder som är tagna med min vän Julia passar ju perfekt en dag som denna och vad passar inte bättre än en throw back's vlogg från förra årets alla hjärtans dag med min kärlek.

Anyway, ta hand om er och visa extra kärlek idag.

Kärlek

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Hoppas du hade en underbar alla hjärtans dag <3
nouw.com/celinelundqvists

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub