7 SÄTT ATT GÅ FRÅN HÖSTDEPP TILL HÖSTPEPP

1. Du får höstshoppa

I stället för att klaga på att det blir kallare, se det som en chans att bädda ner dig i ursnygga och mysiga höstkläder. Att uppdatera garderoben med nya höstplagg är en underbar energikick som du kan leva på länge. För vem älskar inte att köpa en höstkappa?

2. Du får ha mängder av myskvällar

Ändra ditt tankesätt om att det är jobbigt att det blir mörkare och kallare till att det faktiskt blir mysigare. Nu får du äntligen tända doftljus, linda in dig i filtar och ha myskvällar hur ofta du vill.

3. Du får chans till nystart

Hösten är en nystart! Hur vill du att den här säsongen ska vara och vilka mål ska du ha för dig själv för att må så bra som möjligt? Sätt upp dina höstlöften på en lapp på kylskåpet och läs dem varje morgon och varje kväll.

4. Du får gå långa höstpromenader

Det bästa med september, oktober och november? Alla underbara lång promenader i det fantastiska höstvädret.

5. Du får mer tid för dig själv

Alla är tillbaka från semestern och börjar jobba eller plugga igen. Vilket innebär att det ständiga umgänget du haft under sommaren kanske försvinner. Se det här som en chans att börja umgås mer med dig själv och jobba hårt med den relationen. Vad mår du bra av och vad vill du göra för dig en ledig kväll?

6. Du får preppa dig med vitaminer

Klaga inte på att solens d-vitaminer försvinner, se det i stället som en chans att boosta dig själv med mängder av härliga vitaminer på egen hand. Gå till din butiks hälsohylla och frossa i gröna och goda nyttigheter för hela hösten. Du kommer vara piggare än vad du varit på hela sommaren.

7. Du har absolut inga måsten

På sommaren finns det ett alltid ett måste om att vara ute i solen, bada och ha en semester fylld av aktiviteter. Men hösten är tvärtom! Nu kan du själv bestämma om du vill ta dig ut eller faktiskt gömma dig under täcket och vila en hel helg. Hur skönt?

Gillar

Kommentarer

Merelle Yakoub,

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub