2016 ÄR PASÈ

2016 är pasè... Oj så fort tiden går och snart har 2016 passerat. Inför 2016 så hade jag som nyårslöfte att våga "leva mitt egna liv" med fokus på att våga vara den jag är. Verkligen våga stå upp för den jag är, mina mål och drömmar. I allmänt våga leva utan att det ska låta för klychigt haha... Det har jag gjort tycker jag. Det här har verkligen vart ett SÅ händelserikt år för mig- på alla sätt och vis. Verkligen ett år att minnas ordentlgit. <3
Jag och Michelle
Januari- Jag firade in året med min älskade kusin Maria och här var nu året där jag äntligen skulle ta studenten och blir fri på riktigt. Jag längtade otroligt mycket. Men jag visste att jag hade massvis med saker att se fram emot innan jag stod där med min vita klänning på. Jag jobbade som en tok då på mina två jobb som då hade, Espresso House och VILA. Under januari så började jag mer hänga på Studio, Face and Body så skulle öppnas så småning om. Vi fotade en hel del och jag lärade känna fotografen Evelina mycket bättre. Jag fick även chansen att fotas en hel del och även lära kännna galna Michelle. Haha!
Hahah vilka turiset vi var i London, älskar oss! <3
Februari- I februari så var det en hel del saker som hände- känslomässiga saker men även otroligt roliga minnen skapades. Vi åkte bland annat till Stockholm för Fashion Week under några dagar och sen i slutet av månaden åkte jag och Malin till London. Ni somföljt min blogg vet ju att London resan som vi gjorde var faktikst en del av vårt gymnasie arbete- hur underbart? Jag minns hur vi kämpade för att få resan att bli av. Och så nöjda vi var som fick vår vilja igenom. ALLT går bara man vill, glöm inte det!
Mycket rehab för knät...
Invgide uteserveringen med M-crew i Gävle på Brända bocken, sååå mys!
Fick rosor av älskade Maria och Sara för de tyckte jag var värd de <3 Mars- Våren var påväg men inte riktigt där ännnu! Och oj så mycket vi hade i skolan just då- det var fullt upp med nationella prov men även attt sy inför slutvisningen... Jag minns verkligen hur stressad jag kände mig men samtiigt var jag otroligt förväntasfull på allt som skulle ske. Jag körde otroligt mycket rehab för mitt knä, ville bara kunna börja träna fotboll igen.. Jag umgicks otroligt mycket med M-crew, hängde med Sara och Maria jätteofta och umgicks en heldel med min syster och våra kusiner. Men den största händelsen var att jag bytte bloggportal-jag var numer en bloggerska på itgirls.se och verkligen det bästa jag gjort!
Hittade min balklänning i Sthlm. <3
Hade börjat träffa M under våren och han överraskde mig med blommor medan jag jobbade i butiken, bästa han!
Var modell åt min vän Elin!!
April- Våren kom och första helgen i April åkte jag och tjejerna till Sthlm för en helg med shopping och fotbollstittande. Och jag hittade min balklänning som var helt drömfin. <3 Blev överraskad med blommor av M. Vi firade att vi fått studentmössan och jag var modell för Elin. Slutvisningen närmade sig med stora steg.
Valborg hos mig med gänget!
Studentmössan var här och jag fotades för SFB inför studenterbjudande- så kul!
SLUTVISNINGEN var kommen och oj så vilken känsla det var i kroppen efteråt, wow...<3
ÄNTLIGEN var vi klara med skolan och åkte iväg på studentresa till Magaluf! Maj- Vi firade valborg hos mig med att grilla och dricka drinkar. Modellade för SFB inför studenten. Det var dags för slutvisningen, oj så stolt man var efteråt. <3 Och skolan var över!!!! Hur sjukt? Så några dagar efter åkte vi på studentresa.
Rosor från mitt hjärta- det var min födelsedag <3
Födelsedagsbrunch!!
Livets vecka!!! <3
<3<3
Juni- Oj sån händelserik månad juni var. Jag fyllde år och det firades med en brunch, middag och drinkar på rådis. Jag fick världens finaste prsent- min lilla Louise!! Och livets vecka friades ordentligt- blir helt varm av att kolla tillbaka på bilderna... <3 Midsommar blev klass, hann åka spontant till Gröna Lund med M och jag had ebetsämt mig för att flyttat till Spanien.
Bästa Diana och alla kvällar på terassen! <3
Lärde känna bästa Julia, saknar oss.<3
Mötte upp min vän Eve och vi hann självklart att fota lite på Marbella Beach! Haha oj så folk kollade...
Fick chansen att hänga med M i några dagar för han och grabbarna åkte på semster till Marbella. <3 Juli- Nu var det dags att lämna Sverige på obestämd tid för att våga mig ut och pröva på något nytt- jag flyttade til Spanien. Minns verkliga blandade känslor jag hade i kroppen... Jag hade ju börjat träffa M påriktigt nu och jag tyckte det var så jobbigt att lämna honom... Jag var också bara så nervös och förväntansfull! Nu i efterhand är jag stolt över att jag gjorde det- verkligen ett äventyr. <3 Och jag trivdes otroligt bra där nere, med min syster, kollegorna och hela landet i sig.
Augusti- Jag trivdes otroligt bra i Spanien och känder verkligen att jag "levde", men skanade även hemma otroligt mycket... Jahg tränade på stranden, badade, dansade till morgonen och åkte iväg påå roadtrip som verkligen var ett äventyr. Jag hade det bra helt enkelt!
Möttes av detta när jag kom hem. <3
Plåtning för NA-KD och jag lev nu stylist på SFB- vilket är sååå kul!
Sthlm för att se Juuustin. <3 Spetember-I september bestämde jag mig för att flytta hem igen... Min syster Ranja skulle förlova sig så jag valde att stanna kvar i Sverige efter det. Men innan hemflytten så förskte jag verkligen att ta vara på det sista i Spanien. Och innan hemfärden blev jag överraskad med en avskedsfest- bästa gänget. <3 Väl hemma så var det mycket häng med M, familjen och vännerna. Möte med Eve och hann spontant hänga med till Stockholm för att kolla på Justin Bieber.
Möte med Isbaelle och Eve inför brunchen och GirlsNightOut
Halloween med M-crew Oktober- Hösten var här och oj så stressig höst det ändå har vart! Jobbat, en del samarbeten, möte inför eventet Girls night out, Malin har fyllt år, halloween, började med youtubeoch massa annat så som att jag även börjat plugga Matte. Men under all stress har de också var så kuuul!
Klädprovning inför Girls Night Out
Myskväll<3
Sthlm med hjärtat för lite möte, shopping och för att hänga med vänner. <3 November- Det började väldigt händelserikt med det stora eventet, mycket stress och press inför det! Men oj så bra det blev tillslut! Och sen blev det lugnare period och allt har rullat på. Umgås med familjen, vännerna och pojkvännen en hel del. Sen började jag M mer planera vad som ska ske för oss nästa år.. Blir vi kvar här? Vad är våra mål? Vad vill vi helt enkelt göra? Inget är bestämt än men vi har nog en plan som vi kikar på..
December- Nu i december blir det lugnt och mycket julmys. Julafton firas hemma och nyår är inte bestämt än... Vi drömmer om att åka utomlnads så vi försöker hitta något. Men vi får se haha...
Och nu är vi här... Sista månaden på året- hur galet? Jag blir helt varm av att kolla på alla tb... Sjukt hur mycket man hinner med och vilka minnen som skapas... <3 Tacksam för det här året som verkligen har vart givande på många sätt! Nu ser vi till att göra de sista av året minst lika bra.

Gillar

Kommentarer

Kia,
Kom till Stockholm!!!
None
Merelle Yakoub,
Jaa vi får hoppas!! KRAM
merelleyakoub.itgirls.se

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub