20 DECEMBER

Gift wrapping 

​Hittade ett inlägg på Fanny Staaf's blogg där hon tipsade om hur man får schysstare inslagningar av paketen, för visst är det ändå mycket roligare att få ett paket som man tänkt på både utsidan och insadan av paket?
Det tycker jag i alla fall så här kommer några grymma tips! 

♥ Bestäm dig för ett tema! Välj 2-3 olika papper som funkar tillsammans och med matchande band.

♥ Använd sidenband eller snöre istället för presentsnöre! Jag tycker att det blir SÅ mycket finare och en enorm skillnad, viktigaste touchen på paketet!

♥ Använd dubbelsidig tejp! Det gör så att tejpen inte syns, det fäster bättre och du får ett snyggare resultat!

♥ Ta dig tid när du slår in paketen! Gör det inte till en stressgrej som måste göras utan gör det tillsammans med någon du tycker om, sätt på lite julmusik, ta fram julgodis och gör det till en mysig stund.

♥ Tänk utanför boxen och dekorera dina paket! Det finns ingen som säger att det måste ta slut efter pappret, bandet och etiketten. Tänk utanför boxen och knyt fast granris, kanelstänger, polkagriskäppar eller kanske några kottar? Möjligheterna är oändliga.

♥ Spara på kartonger i god tid! Jag börjar samla på mig bra kartonger redan i September så att jag ska ha så att det räcker till alla julklappar. Jag fullkomligen hatar att slå in ”mjuka” paket eller saker med konstig form och paketet bara blir knöligt och fult. Allt ska ner i fyrkantiga, perfekta kartonger!

♥ Detta är verkligen inget måste, men jag föredrar verkligen ”lösa” etiketter som man knyter på före de vanliga som man klistrar på. Det ger så mycket finare och ”lyxigare” resultat!

Gillar

Kommentarer

Youtube

Youtube

Instagram

Instagram @merelleyakoub

Instagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoubInstagram merelleyakoub